Libnet.ro
UNICEF

09:30

Proiectul legii darii in plata intra in dezbateri pe articole martea viitoare la Comisia juridica

România Liberă România Liberă,
Proiectul legii darii in plata intra in dezbateri pe articole martea viitoare la Comisia juridica

Proiectul legii darii in plata va intra in dezbatere pe articole martea viitoare la Comisia juridica a Camerei Deputatilor si cel mai probabil miercuri se va da raportul, a anuntat presedintele comisiei Bogdan Ciuca, la finalul dezbaterilor generale pe aceasta initiativa legislativa, scrie Agerpres. Potrivit lui Bogdan Ciuca, din dezbaterile generale de joi a reiesit ca este nevoie de anumite clarificari in ce priveste plafonul pana la care se pot aplica prevederile legii si excluderea sau nu a programului Prima casa. continuă pe România Liberă

Salvati Copiii a descoperit noi argumente impotriva legii darii in plata

Saptamana trecuta, mai multe publicatii titrau Si Asociatia Salvati Copii se opune legii darii in plata, particula si lansand din start ipoteza existentei unei lungi liste a oponentilor, initiatorii si sustinatorii legii aparand in acest context doar ca o minoritate galagioasa.

Proiectul Legii salarizarii, dezbatut in sedinta de Guvern

Proiectul Legii salarizarii unitare va fi dezbatut, miercuri, in sedinta de Guvern .

Premierul Ciolos si ministrul Muncii discuta la Guvern proiectul legii salarizarii unitare

Premierul Dacian Ciolos si ministrul Muncii, Ana Costea, discuta luni dimineata, la Palatul Victoria, despre proiectul legii salarizarii unitare, au confirmat surse oficiale pentru Agerpres.

Deputatii juristi discuta joi legea darii in plata. Ultima varianta luata in discutie: excluderea programului Prima Casa si un plafon de 250.000 de euro

Deputatii din Comisia juridica incep, joi dimineata, dezbaterile asupra legii darii in plata, initiatorul legii, deputatul liberal Daniel Zamfir, avand miercuri seara a patra runda de discutii cu reprezentantii PSD. Cum ar putea arata forma finala a legii darii in plata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )