Libnet.ro
UNICEF

11:00

Deputatii juristi discuta joi legea darii in plata. Ultima varianta luata in discutie: excluderea programului Prima Casa si un plafon de 250.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Deputatii juristi discuta joi legea darii in plata. Ultima varianta luata in discutie: excluderea programului Prima Casa si un plafon de 250.000 de euro

Deputatii din Comisia juridica incep, joi dimineata, dezbaterile asupra legii darii in plata, initiatorul legii, deputatul liberal Daniel Zamfir, avand miercuri seara a patra runda de discutii cu reprezentantii PSD. Cum ar putea arata forma finala a legii darii in plata. continuă pe Adevărul

Bancheri: Legea darii in plata nu trebuie sa se aplice retroactiv, iar plafonul de 250.000 de euro nu este acceptat

Bancherii sustin in continuare ca Legea darii in plata nu trebuie sa se aplice retroactiv si este respinsa si ultima varianta propusa in Parlament, cu un plafon al creditului urcat la 250. 000 de euro, dar sunt de acord cu excluderea programului Prima Casa.

MOTIVELE pentru care DNA cere retinerea si ARESTAREA deputatului Sebastian Ghita. Deputatii juristi discuta marti cazul lui

Procurorii DNA cer retinerea si arestarea deputatului Sebastian Ghita pentru mai multe infractiuni grave pe care le-a comis sub paravanul protectiei autoritatilor.

Circa 50.000 de locuri de munca vor fi desfiintate daca va fi adoptata legea darii in plata in forma actuala, avertizeaza Consiliul National al IMM

Adoptarea legii privind darea in plata in forma actuala va produce o scadere a activitatii din sectorul constructiilor de locuinte si in activitati conexe, care sunt realizate in mare parte de IMM-uri, anunta intr-un comunicat Consiliul National al IMM. Totodata, adoptarea acestei legi va avea ca efect pierderea a aproximativ 50. 000 de locuri de munca.

Controverse in Comisia Juridica din Camera Deputatilor, pe Legea darii in plata

ACTUALIZARE 14:44 Dezbaterea pe Legea darii in plata s-a incheiat fara nicio concluzie, urmand ca marti sa existe din nou discutii in Comisia de specialitate, insa, punctual, pe textul legii, care ar urma sa primeasca si votul deputatilor juristi. *ACTUALIZARE 13:02 Consumatorii: Nu vrem sa dam casele bancii, dar suntem foarte hotarati sa intram in negocieri cu bancile!. Consumatorii si-au exprimat disponibilitatea de a negocia cu bancile, dar au subliniat faptul ca nu vor sa dea casele bancilor. *ACTUALIZARE 12:47 Alin Iacob presedintele AURSF): Nu ne dorim disparitia bancilor *ACTUALIZARE 12:32 Discutiile in Parlament s-au incins *ACTUALIZARE 12:10 Bogdan Olteanu: Ce se doreste acum, ca banca sa imparta riscul cu clientii, este caracteristica sistemului islamic *ACTUALIZARE 12:02 Unii parlamentari adreseaza intrebari BNR *ACTUALIZARE 11:59 Deputatul Ninel Peia considera ca singurul amendament care ar trebui adoptat este eliminarea programului Prima Casa de sub efectul legii *ACTUALIZARE 11:27 Florin Georgescu: Bancile au platit suficient spiritul uneori neinspirat in care au dat credite *ACTUALIZARE 11:17 Daniel Zamfir: Legea darii in plata este una de echilibru social, o lege a consumatorului, nu este o lege sociala *ACTUALIZARE 11:11 Viceguvernatorul BNR Liviu Voinea: Legea determina scumpirea creditelor *ACTUALIZARE 10:49 Deputatul PNL Ioan Cupsa: Au fost date zeci de mii de credite in perioada de boom *ACTUALIZARE 10:29 A preluat cuvantul prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu *ACTUALIZARE 10:20 Au inceput discutiile pe Legea darii in plata *ACTUALIZARE 10:00 Sedinta Comisiei juridice a inceput.

Legea darii in plata - astazi, in Comisia Juridica

Legea darii in plata se dezbate astazi in Comisia Juridica. Ieri, initiatorii legii au discutat cateva ore cu reprezentantii PSD si PNL pe marginea proiectului legislativ. Avocatul Gheorghe Piperea a participat la intalnirea de ieri si a scris pe pagina sa de Facebook: Legea se va aplica si celor cu credite de nevoi personale cu ipoteca n. n. - nr acestora este, cf BNR, de peste 160 de mii), indiferent daca au fost contractate cu destinatia de locuinta ori au fost garantate cu imobile care au fost sau sunt folosite ca locuinta.

Reprezentanti ai organizatiei Salvati Copiii semnaleaza interpretarea gresita a pozitiei lor cu privire la legea darii in plata

ACTUALIZARE 12:10 Reprezentanti ai organizatiei Salvati copiii si mame din Grupul clientilor cu Credite in CHF au discutat despre proiectul de lege privind darea in plata in articolul aparut in presa in data de 23. 2016, reprezentantii organizatiei Salvati copiii atrageau atentia asupra faptului ca legea darii in plata vulnerabilizeaza o data in plus categoriile sociale aflate in dificultate, potrivit contrabanci. com.

Bogdan Olteanu despre Legea darii in plata : Doar bankingul islamic imparte riscurile cu debitorii

Legea darii in plata este dezbatuta de peste doua ore de catre comisia juridica a Camerei Deputatilor, discutiile fiind marcate de dispute intre reprezentantii BNR si sustinatorii legii, in special pe tema riscurilor asumate de banci si clienti in.

Legea darii in plata se va aplica si creditelor vandute recuperatorilor

Adrian Vasilescu: in opinia mea, nu cred ca aceasta lege poate fi aplicata si imprumuturilor cesionate in afara tarii *Florin Citu: Toti spun ca rata creditelor neperformante contractate prin Programul Prima Casa este mica, dar nimeni nu garanteaza ca va ramane la acest nivel Legea darii in plata ar urma sa se aplice si creditelor vandute catre recuperatorii de creante, ne-a spus, vineri, deputatul liberal Daniel Catalin Zamfir, initiatorul proiectului legislativ, precizand: Creditul se consuma in continuare si pentru cei urmariti de recuperatori. imprumutul nu si-a incetat efectul in aceste cazuri si evident ca va intra sub incidenta legii.

Salvati Copiii semnaleaza interpretarea gresita a pozitiei sale cu privire la legea darii in plata

Salvati Copiii Romania doreste sa semnaleze interpretarea gresita a pozitiei sale cu privire la proiectul de lege al darii in plata, informeaza un comunicat de presa al organizatiei.

Legea darii in plata va duce la scaderea preturilor la locuintele vechi si la cresterea chiriilor

Adoptarea legii darii in plata va conduce la scaderea preturilor pentru locuintele vechi, precum si la cresterea chiriilor, apreciaza brokerul imobiliar Radu Valsan, de la agentia RE/MAX Central din Brasov, care ne-a declarat ca, piata imobiliara brasoveana a inregistrat o crestere generala anul trecut, cu stagnari pe segmentul de birouri si pe cel al spatiilor industriale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )