Libnet.ro
UNICEF

13:00

Controverse in Comisia Juridica din Camera Deputatilor, pe Legea darii in plata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Controverse in Comisia Juridica din Camera Deputatilor, pe Legea darii in plata

ACTUALIZARE 14:44 Dezbaterea pe Legea darii in plata s-a incheiat fara nicio concluzie, urmand ca marti sa existe din nou discutii in Comisia de specialitate, insa, punctual, pe textul legii, care ar urma sa primeasca si votul deputatilor juristi. *ACTUALIZARE 13:02 Consumatorii: Nu vrem sa dam casele bancii, dar suntem foarte hotarati sa intram in negocieri cu bancile!. Consumatorii si-au exprimat disponibilitatea de a negocia cu bancile, dar au subliniat faptul ca nu vor sa dea casele bancilor. *ACTUALIZARE 12:47 Alin Iacob presedintele AURSF): Nu ne dorim disparitia bancilor *ACTUALIZARE 12:32 Discutiile in Parlament s-au incins *ACTUALIZARE 12:10 Bogdan Olteanu: Ce se doreste acum, ca banca sa imparta riscul cu clientii, este caracteristica sistemului islamic *ACTUALIZARE 12:02 Unii parlamentari adreseaza intrebari BNR *ACTUALIZARE 11:59 Deputatul Ninel Peia considera ca singurul amendament care ar trebui adoptat este eliminarea programului Prima Casa de sub efectul legii *ACTUALIZARE 11:27 Florin Georgescu: Bancile au platit suficient spiritul uneori neinspirat in care au dat credite *ACTUALIZARE 11:17 Daniel Zamfir: Legea darii in plata este una de echilibru social, o lege a consumatorului, nu este o lege sociala *ACTUALIZARE 11:11 Viceguvernatorul BNR Liviu Voinea: Legea determina scumpirea creditelor *ACTUALIZARE 10:49 Deputatul PNL Ioan Cupsa: Au fost date zeci de mii de credite in perioada de boom *ACTUALIZARE 10:29 A preluat cuvantul prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu *ACTUALIZARE 10:20 Au inceput discutiile pe Legea darii in plata *ACTUALIZARE 10:00 Sedinta Comisiei juridice a inceput. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia juridica din Camera Deputatilor da aviz pe cererea DNA de arestare a lui Sebastian Ghita

Comisia juridica a Camerei Deputatilor da marti avizul pe cererile DNA de retinere si arestare a deputatului Sebastian Ghita. Decizia finala o au insa colegii lui Ghita care ar putea vota.

Comisia Juridica: Sebastian Ghita poate fi retinut, dar nu poate fi arestat

Comisia juridica a Camerei Deputatilor da marti avizul pe cererile DNA de retinere si arestare a deputatului Sebastian Ghita. Decizia finala o au insa colegii lui Ghita care ar putea vota.

Audierile privind interventia de la Colectiv, amanate in Comisia pentru sanatate din Camera Deputatilor

Audierile privind interventia spitaliceasca in cazul incendiului de la Colectiv, programate pentru joi, la ora 10,00, vor fi amanate, anunta printr-un comunicat de presa presedintele Comisiei pentru sanatate din Camera Deputatilor, Florin Buicu.

Proiectul legii darii in plata intra in dezbateri pe articole martea viitoare la Comisia juridica

Proiectul legii darii in plata va intra in dezbatere pe articole martea viitoare la Comisia juridica a Camerei Deputatilor si cel mai probabil miercuri se va da raportul, a anuntat presedintele comisiei Bogdan Ciuca, la finalul dezbaterilor generale pe aceasta initiativa legislativa, scrie Agerpres. Potrivit lui Bogdan Ciuca, din dezbaterile generale de joi a reiesit ca este nevoie de anumite clarificari in ce priveste plafonul pana la care se pot aplica prevederile legii si excluderea sau nu a programului Prima casa.

Bogdan Olteanu despre Legea darii in plata : Doar bankingul islamic imparte riscurile cu debitorii

Legea darii in plata este dezbatuta de peste doua ore de catre comisia juridica a Camerei Deputatilor, discutiile fiind marcate de dispute intre reprezentantii BNR si sustinatorii legii, in special pe tema riscurilor asumate de banci si clienti in.

Comisia Juridica: Deputatul Sebastian Ghita poate fi retinut, dar nu poate fi arestat preventiv

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat, marti, cererea procurorilor anticoruptie privind incuviintarea retinerii lui Sebastian Ghita, iar in cazul arestarii preventive a acestuia nu a fost intrunit numarul de voturi necesar avizarii.

Legea darii in plata - astazi, in Comisia Juridica

Legea darii in plata se dezbate astazi in Comisia Juridica. Ieri, initiatorii legii au discutat cateva ore cu reprezentantii PSD si PNL pe marginea proiectului legislativ. Avocatul Gheorghe Piperea a participat la intalnirea de ieri si a scris pe pagina sa de Facebook: Legea se va aplica si celor cu credite de nevoi personale cu ipoteca n. n. - nr acestora este, cf BNR, de peste 160 de mii), indiferent daca au fost contractate cu destinatia de locuinta ori au fost garantate cu imobile care au fost sau sunt folosite ca locuinta.

Deputatii juristi discuta joi legea darii in plata. Ultima varianta luata in discutie: excluderea programului Prima Casa si un plafon de 250.000 de euro

Deputatii din Comisia juridica incep, joi dimineata, dezbaterile asupra legii darii in plata, initiatorul legii, deputatul liberal Daniel Zamfir, avand miercuri seara a patra runda de discutii cu reprezentantii PSD. Cum ar putea arata forma finala a legii darii in plata.

Bancheri: Legea darii in plata nu trebuie sa se aplice retroactiv, iar plafonul de 250.000 de euro nu este acceptat

Bancherii sustin in continuare ca Legea darii in plata nu trebuie sa se aplice retroactiv si este respinsa si ultima varianta propusa in Parlament, cu un plafon al creditului urcat la 250. 000 de euro, dar sunt de acord cu excluderea programului Prima Casa.

Reprezentanti ai organizatiei Salvati Copiii semnaleaza interpretarea gresita a pozitiei lor cu privire la legea darii in plata

ACTUALIZARE 12:10 Reprezentanti ai organizatiei Salvati copiii si mame din Grupul clientilor cu Credite in CHF au discutat despre proiectul de lege privind darea in plata in articolul aparut in presa in data de 23. 2016, reprezentantii organizatiei Salvati copiii atrageau atentia asupra faptului ca legea darii in plata vulnerabilizeaza o data in plus categoriile sociale aflate in dificultate, potrivit contrabanci. com.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )