Libnet.ro
UNICEF

13:00

Bancheri: Legea darii in plata nu trebuie sa se aplice retroactiv, iar plafonul de 250.000 de euro nu este acceptat

Adevărul Adevărul,
Bancheri: Legea darii in plata nu trebuie sa se aplice retroactiv, iar plafonul de 250.000 de euro nu este acceptat

Bancherii sustin in continuare ca Legea darii in plata nu trebuie sa se aplice retroactiv si este respinsa si ultima varianta propusa in Parlament, cu un plafon al creditului urcat la 250. 000 de euro, dar sunt de acord cu excluderea programului Prima Casa. continuă pe Adevărul

Circa 50.000 de locuri de munca vor fi desfiintate daca va fi adoptata legea darii in plata in forma actuala, avertizeaza Consiliul National al IMM

Adoptarea legii privind darea in plata in forma actuala va produce o scadere a activitatii din sectorul constructiilor de locuinte si in activitati conexe, care sunt realizate in mare parte de IMM-uri, anunta intr-un comunicat Consiliul National al IMM. Totodata, adoptarea acestei legi va avea ca efect pierderea a aproximativ 50. 000 de locuri de munca.

Legea darii in plata se va aplica si creditelor vandute recuperatorilor

Adrian Vasilescu: in opinia mea, nu cred ca aceasta lege poate fi aplicata si imprumuturilor cesionate in afara tarii *Florin Citu: Toti spun ca rata creditelor neperformante contractate prin Programul Prima Casa este mica, dar nimeni nu garanteaza ca va ramane la acest nivel Legea darii in plata ar urma sa se aplice si creditelor vandute catre recuperatorii de creante, ne-a spus, vineri, deputatul liberal Daniel Catalin Zamfir, initiatorul proiectului legislativ, precizand: Creditul se consuma in continuare si pentru cei urmariti de recuperatori. imprumutul nu si-a incetat efectul in aceste cazuri si evident ca va intra sub incidenta legii.

Reprezentanti ai organizatiei Salvati Copiii semnaleaza interpretarea gresita a pozitiei lor cu privire la legea darii in plata

ACTUALIZARE 12:10 Reprezentanti ai organizatiei Salvati copiii si mame din Grupul clientilor cu Credite in CHF au discutat despre proiectul de lege privind darea in plata in articolul aparut in presa in data de 23. 2016, reprezentantii organizatiei Salvati copiii atrageau atentia asupra faptului ca legea darii in plata vulnerabilizeaza o data in plus categoriile sociale aflate in dificultate, potrivit contrabanci. com.

Ce cred despre legea darii in plata romanii care se afla in cautarea unei locuinte

Proiectul legii dai casa, scapi de banca ii determina pe cumparatori sa se grabeasca, speriati de posibilele efecte asupra contractelor de creditare, spun dezvoltatorii si vizitatorii de la Targul Imobilar National.

Legea DIP - sa se aplice doar creditelor pentru cumparea unei prime locuinte

Legea darii in plata ar trebui sa fie aplicata doar persoanelor fizice care au contractat credite pentru cumparea unei prime locuinte, considera reprezentantii Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR).

Salvati Copiii semnaleaza interpretarea gresita a pozitiei sale cu privire la legea darii in plata

Salvati Copiii Romania doreste sa semnaleze interpretarea gresita a pozitiei sale cu privire la proiectul de lege al darii in plata, informeaza un comunicat de presa al organizatiei.

Legea darii in plata va duce la scaderea preturilor la locuintele vechi si la cresterea chiriilor

Adoptarea legii darii in plata va conduce la scaderea preturilor pentru locuintele vechi, precum si la cresterea chiriilor, apreciaza brokerul imobiliar Radu Valsan, de la agentia RE/MAX Central din Brasov, care ne-a declarat ca, piata imobiliara brasoveana a inregistrat o crestere generala anul trecut, cu stagnari pe segmentul de birouri si pe cel al spatiilor industriale.

Darea in plata poate insemna aducerea contractelor vechi in legalitate

Clientii bancari cer ca Legea darii in plata sa se aplice tuturor contractelor de credit de nevoi personale garantate cu ipoteca, nu doar celor care vizeaza constructia sau amenajarea unei locuinte, altfel modul de aplicare a legii ar fi discriminatoriu.

INTERVIU Dumitrescu si Iordache - Publicis: Nu clientii de reclama, ci audienta sau legea, prin CNA, trebuie sa rezolve mizeriile media / De ce publicitatea creste mai lent decat economia

Piata de publicitate resimte in prezent o presiune publica din cauza sprijinului comercial, prin intermediul reclamelor, primit de continutul media de proasta calitate. Dar rezolvarea nu vine de la clienti, ci de la audiente si, in cele din urma, de la autoritati: doar legea e solutia. Simplu si clar: CNA, sunt de parere sefii unuia dintre cele mai mari grupuri de comunicare, Publicis Groupe Romania. Intr-un interviu pe tema starii actuale a pietei locale de publicitate, Teddy Dumitrescu si Stefan Iordache explica relatia intre publicul nemultumit, mizeriile media tabloid excesiv, linsaje mediatice) si consumul de publicitate. In interviu: de ce publicitatea creste mai incet decat economia, ce inseamna scaderea audientelor TV, care sunt efectele anului electoral asupra pietei de reclama si ale anticoruptiei asupra publicitatii de stat, cat de reala este sau nu problema adblock. Plus: discutii Publicis Romania - SapientNitro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )