Libnet.ro
UNICEF

13:00

Legea darii in plata se va aplica si creditelor vandute recuperatorilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea darii in plata se va aplica si creditelor vandute recuperatorilor

Adrian Vasilescu: in opinia mea, nu cred ca aceasta lege poate fi aplicata si imprumuturilor cesionate in afara tarii *Florin Citu: Toti spun ca rata creditelor neperformante contractate prin Programul Prima Casa este mica, dar nimeni nu garanteaza ca va ramane la acest nivel Legea darii in plata ar urma sa se aplice si creditelor vandute catre recuperatorii de creante, ne-a spus, vineri, deputatul liberal Daniel Catalin Zamfir, initiatorul proiectului legislativ, precizand: Creditul se consuma in continuare si pentru cei urmariti de recuperatori. imprumutul nu si-a incetat efectul in aceste cazuri si evident ca va intra sub incidenta legii. continuă pe Ziarul Bursa

Legea darii in plata ar putea include un plafon al creditului de 250.000 de euro, iar programul Prima Casa va fi eliminat din lege (initiatori)

Pana la urma, se pare ca legea darii in plata va cuprinde un plafon nu de 100. 000 de euro ci de 250. 000 de euro), iar Programul Prima Casa va fi eliminat din proiect, potrivit initiatoului legii, Daniel Zamfir. Dupa luni de zile in care discutiile s-au purtat mai degraba cu argumente emotionale decat cu cele logice si economice, s-a cazut la un acord. PSD va sustine mentinerea unui plafon crescut la 250. 000 de euro si faptul ca Programul Prima Casa trebuie exclus de la aplicarea legii. Va spun concluzia mea: daca varianta pe care am discutat-o va fi votata, eu cred ca este acoperitoare pentru cele mai multe cazuri. Nu este perfecta. Insa eu personal cred ca e mai important acum sa treaca legea si sa beneficieze oamenii de ea cat mai repede, nu sa fie executati si lunile viitoare, nota pe Facebook, initiatorul legii, Daniel Zamfir.

Zamfir: Legea darii in plata nu se va aplica si beneficiarilor Programului Prima Casa

Initiatorii, reprezentantii consumatorilor si parlamentarii s-au inteles: Legea darii in plata nu se va aplica si celor care s-au imprumutat apeland la programul Prima Casa, dupa cum ne-a spus deputatul liberal Daniel Catalin Zamfir, initiatorul proiectului legislativ.

Plafonul la Legea darii in plata creste la 250.000 euro, Prima Casa nu e inclusa

Deputatul PNL Catalin Daniel Zamfir anunta ca, dupa o intalnire cu reprezentantii PSD, s-a decis ca Legea darii in plata sa intre la votul final in Camera Deputatilor, pe 6 aprilie, cu mentiunea ca Prima Casa nu va fi inclusa in lege, iar plafonul creditelor a crescut de la 150. 000 de euro la 250. 000 de euro.

Programul Prima Casa, scos din legea darii in plata

Programul Prima Casa a fost scos din legea darii in plata iar plafonul creste la 250. 000 de euro, potrivit acrodului survenit vineri in timpul discutiilor purtate de cel care a initiat.

Ce cred despre legea darii in plata romanii care se afla in cautarea unei locuinte

Proiectul legii dai casa, scapi de banca ii determina pe cumparatori sa se grabeasca, speriati de posibilele efecte asupra contractelor de creditare, spun dezvoltatorii si vizitatorii de la Targul Imobilar National.

Ion Catutoiu, Volumetric: Legea darii in plata va ajuta niste escroci, pe care ii vedeti in puscarie, sa-si pastreze averile

Legea care le permite romanilor sa cedeze bancilor locuintele ipotecate si sa scape, astfel, de datorii, nu-i va ajuta pe cei care au intr-adevar nevoie, nu este in avantajul romanilor saraci, ci va ajuta niste escroci, pe care ii vedeti in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )