Libnet.ro
UNICEF

07:30

FOTO. Proiectul legii vaccinarii, in dezbatere publica, la mijlocul lunii aprilie

România Liberă România Liberă,
FOTO. Proiectul legii vaccinarii, in dezbatere publica, la mijlocul lunii aprilie

Proiectul legii vaccinarii va fi supus dezbaterii publice, probabil, in a doua jumatate a lunii aprilie, a anuntat sambata secretarul de stat in Ministerul Sanatatii MS) Victor Strambu. Ministerul Sanatatii a fost promotorul acestei legi. Actiunea a inceput in 2015, iar Ministerul Sanatatii este determinat in a duce la bun sfarsit aceasta initiativa legislativa, cu ajutorul Parlamentului Romaniei. Probabil ca dupa jumatatea acestei luni va aparea si in transparenta decizionala, dupa care isi va urma cursul legislativ, a spus Strambu, intr-o declaratie de presa sustinuta cu ocazia celei de-a patra editii a Conferintei Nationale Actualitati in Vaccinologie - RoVaccin 2016, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

Proiectul legii vaccinarii va fi pus in dezbatere publica luna aceasta. Se doreste caacoperirea vaccinala in Romania sa nu mai urmeze un trend descendent

Proiectul legii vaccinarii va fi supus dezbaterii publice, probabil, in a doua jumatate a lunii aprilie, a anuntat sambata secretarul de stat in Ministerul Sanatatii MS) Victor Strambu, potrivit Agerpres. Referinta:Presedintele Societatii de Microbiologie: Exista zone, precum Capitala sau judetul Arad, unde acoperirea vaccinala scade sub 70% / Situatia poate deveni mai ingrijoratoare din cauza migratiei.

Proiectul legii vaccinarii, scos de la naftalina: Documentul impune opt tipuri de vaccinuri obligatorii la inscrierea in scoli (VIDEO)

In timp ce Romania se afla in pragul unei epidemii de rujeola, proiectul legii vaccinarii, care a starnit valva toamna trecuta, a fost scos de la naftalina, informeaza B1 TV.

Proiectul legii darii in plata intra in dezbateri pe articole martea viitoare la Comisia juridica

Proiectul legii darii in plata va intra in dezbatere pe articole martea viitoare la Comisia juridica a Camerei Deputatilor si cel mai probabil miercuri se va da raportul, a anuntat presedintele comisiei Bogdan Ciuca, la finalul dezbaterilor generale pe aceasta initiativa legislativa, scrie Agerpres. Potrivit lui Bogdan Ciuca, din dezbaterile generale de joi a reiesit ca este nevoie de anumite clarificari in ce priveste plafonul pana la care se pot aplica prevederile legii si excluderea sau nu a programului Prima casa.

Modificarile la Legea salarizarii, prezentate in dezbatere publica

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, a anuntat, miercuri, ca Legea salarizarii bugetare va fi supusa spre dezbatere publica, cel mai probabil saptamana viitoare, el motivand intarzierile prezentarii unui draft prin faptul ca au aparut mereu presiuni asupra bugetului care au dus la necesitatea unor calibrari.

Proiectul Legii salarizarii, dezbatut in sedinta de Guvern

Proiectul Legii salarizarii unitare va fi dezbatut, miercuri, in sedinta de Guvern .

Proiectul care impunea opt tipuri de vaccinuri obligatorii la inscrierea in scoli zace in sertar

In timp ce Romania se afla in pragul unei epidemii de rujeola, proiectul legii vaccinarii, care a starnit valva toamna trecuta, pare acum dat uitarii. Proiectul care impunea opt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )