Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ambasadorii statelor membre UE ii cer explicatii lui Victor Ponta privind noul Cabinet

B1 B1,
Ambasadorii statelor membre UE ii cer explicatii lui Victor Ponta privind noul Cabinet

Ambasadorii statelor membre Uniunii Europene ii cer explicatii premieruluiVictor Ponta privind situatia investirii noului cabinet Ponta 3, relateaza B1 TV. Premierul Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, la. continuă pe B1

Victor Ponta s-a intalnit cu ambasadorii statelor membre UE

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, la Vila Lac 1, cu ambasadorii statelor membre UE, acreditati la Bucuresti, potrivit unor surse oficiale. Ambasadorii europeni cer explicatii legate de situatia.

Premierul Victor Ponta, intalnire cu ambasadorii statelor membre UE

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, la Vila Lac 1, cu ambasadorii statelor membre UE, acreditati la Bucuresti, au declarat surse oficiale, citate de Mediafax. intalnirea a fost confirmata de premierul.

Ponta s-a intalnit cu ambasadorii statelor membre UE

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, la Vila Lac 1, cu ambasadorii statelor membre UE, acreditati la Bucuresti, au declarat surse oficiale, citate de Mediafax.

Ponta s-a intalnit cu ambasadorii statelor membre UE - surse.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, la Vila Lac 1, cu ambasadorii statelor membre UE, acreditati la Bucuresti, au declarat surse oficiale pentru Mediafax. Anterior, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca va scrie tuturor presedintilor parlamentelor din UE pentru a condamna atitudinea nedemocratica manifestata de presedintele Traian Basescu, care blocheaza instituirea unui nou Guvern incalcand regulile democratiei. Sunt dezamagit si regret. Voi scrie .

Procurorul de sedinta cere ICCJ sa respinga cererea de redeschidere a dosarului in care Victor Ponta este acuzat de plagiat - Gandul

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) judeca astazi daca procurorii vor ancheta sau nu acuzatia de plagiat adusa premierului Victor Ponta. In urma cu un an, Parchetul General a decis sa nu inceapa cercetarile penale in cazul presupusului plagiat al lui Victor Ponta, iar Mihail Neamtu, Adrian Papahagi si Augustin Ofiteru au depus plangere la Curtea Suprema impotriva rezolutiei de neincepere a urmaririi penale. In cadrul termenului de astazi, 3 martie, procurorul de sedinta, reprezentantul Parchetului General condus de Tiberiu Nitu, a solicitat respingerea cererii de redeschidere a dosarului, transmite Gandul.

Dezbateri aprinse: Victor Ponta prezinta in Parlament noul Guvern. ...

10: Sa demisionam amandoi acum din functiile pe care le-am obtinut in USL? Nu facem asta, nu aveti acest curaj, a spus Crin Antonescu, in plenul Parlamentului. Dvs. daca nu mai sunteti prim-ministru, nu mai sunteti nimic. Se striga demisia lui Victor Ponta in Parlamentul Romaniei. Avem un presedinte care a anuntat ca isi da demisia in cinci minute si e in functie. Eu nu imi dau demisia, a spus Ponta. Asta era de demonstrat. Eu demisionez din functia de presedinte al .

Victor Ponta discuta cu doi dintre vicepremieri, inainte de votul din plen

Premierul Victor Ponta discuta la aceasta ora cu vicepremierii Kelemen Hunor si Gabriel Oprea, inainte de votul din plen al noului cabinet. Noul cabinet anuntat luni de premierul Victor Ponta este audiat in.

Felix Rache, despre viitorul ministru al Sanatatii: Pe Banicioiu il recomanda doar relatia de prietenie cu Victor Ponta

Jurnalistul Felix Rache este de parere ca viitorul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, va ocupa acel portofoliu doar pentru ca il recomanda relatia de prietenie cu Victor Ponta. N-am sa fiu.

UPDATE Biroul Electoral Central a respins inregistrarea aliantei electorale USD / Victor Ponta: O sa schimbam denumirea aliantei, dar cu cine este asemanatoare?

Biroul Electoral Central BEC) a respins, luni, inregistrarea pentru alegerile europarlamentare a aliantei electorale USD, formata din PSD, UNPR si PC, anunta Mediafax. Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca denumirea aliantei electorale USD va fi schimbata, ca urmare a deciziei BEC, dar s-a intrebat retoric cu cine anume este asemanatoare aceasta denumire in conditiile in care USL nu participa la europarlamentare. UPDATE Victor Ponta: Candidatii PC si UNPR ar putea merge pe lista PSD la alegeri dupa decizia BEC.

Victor Ponta a anuntat NOUL Guvern. Aceasta este LISTA MINISTRILOR propusi

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa la Palatul Parlamentului, componenta noului Guvern, dupa ce USD a semnat un acord cu UDMR. Ponta a afirmat ca discutiile oficiale s-au.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )