Libnet.ro
UNICEF

08:30

O ambulanta, implicata intr-un accident de circulatie la Buzau

Hotnews Hotnews,
 O ambulanta, implicata intr-un accident de circulatie la Buzau

Doi pietoni au fost raniti, dintre care unul grav, in urma coliziunii, vineri seara, dintre o ambulanta si un autoturism SUV la intersectia a doua strazi principale din municipiul Buzau, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Salaj: Doi tineri fotbalisti si-au pierdut viata intr-un accident de circulatie, dupa ce soferul de 21 de ani a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un gard de beton

Doi tineri si-au pierdut viata intr-un accident rutier petrecut in localitatea Bobota, Salaj. Un sofer de 21 de ani din Simleul Silvaniei conducea un autoturism cu viteza excesiva, iar intr-o curba a pierdut.

Ambulanta implicata in accident, trei oameni raniti

O femeie a ajuns in stare grava la spital dupa ce o ambulanta a fost lovita de un autoturism care nu i-a acordat prioritate, intr-o intersectie din Buzau. Si pacientul transportat de ambulanta a.

VIDEO Doua autoturisme au fost implicate intr-un accident, in Buzau, din cauza exploziei unui cauciuc

Un accident rutier produs joi seara, intre Smeeni si Maxenu, pe DJ 203D, in care au fost implicate doua autovehicule, ar fi putut avea urmari tragice. Totul a pornit de la explozia unui cauciuc.

VIDEO Accident grav, cu o ambulanta implicata, in centrul Buzaului. Au fost ranite doua persoane surprinse pe un scuar

Un grav accident de circulatie in care a fost implicata o ambulanta s-a produs, vineri seara, in centrul Buzaului. Un autoturism care a patruns intr-o intersectie, pe culoarea verde a semaforului, a fost lovit puternic de autoutilitara care transporta un injunghiat la spital. Dupa impact, autoturismul s-a dat peste cap, ajungand pe un scuar unde se aflau o femeie si o fetita. Cele doua au fost ranite si se afla la spital, femeia in stare grava.

Angajatul de la CEO care a murit intr-un accident de munca se afla sub influenta alcoolului. Complexul, amendat cu 7.000 de lei

Complexul Energetic Oltenia a fost amendat de Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) cu suma de 7. 000 de lei, pentru un accident de munca mortal, care a avut loc in luna mai, in urma caruia un angajat si-a pierdut viata. Mai mult decat atat, inspectorii ITM au constatat ca victima se afla sub influenta alcoolului si nu era apta sa lucreze.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )