Libnet.ro
UNICEF

08:30

Amenda de 12.100 de lei pentru Spitalul Judetean in urma scandalurilor din ultimele doua saptamani

Adevărul Adevărul,
Amenda de 12.100 de lei pentru Spitalul Judetean in urma scandalurilor din ultimele doua saptamani

Cazul batranei moarte de frig dupa ce a fost externata in papuci si in pijamale si cel al soferului de ambulanta care a asezat trei paciente pe o targa, s-au lasat, pe langa sanctiunile persoanale, si cu amenzi pentru spital. continuă pe Adevărul

Spitalul Judetean Brasov, amendat cu peste 12.000 de lei pentru nereguli, cea mai grava privind schimbul de garda de la Tractorul

Spitalul Judetean Brasov a fost amendat de Directia de Sanatate Publica DSP) cu peste 12. 000 de lei pentru mai multe nereguli. Cea mai grava dintre toate se refera la schimbul ilegal de garda de la Spitalul.

Spitalul Judetean Brasov, amendat cu 12.000 lei de Directia de Sanatate Publica

Directia de Sanatate Publica a amendat spitalul Judetean Brasov cu peste 12. 000 de lei pentru mai multe nereguli, printre care schimbul ilegal de garda de la Spitalul Tractorul, in cazul batranei gasite moarta pe camp informeaza Mediafax.

30 de milioane de lei pentru victimele strazii

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii FPVS) a platit anul trecut despagubiri de 30,34 milioane de lei, valoare apropiata de cea din 2013, din care 26,84 milioane de lei pentru vatamari corporale, adeclarat directorul general al FPVS, Sorin Greceanu, intr-o conferinta de presa, potrivit Mediafax.

470 de milioane de lei pentru drepturi salariale ale angajatilor din educatie, cultura si justitie

Guvernul a alocat astazi aproximativ 470 de milioane de lei pentru plata a doua transe din titlurile executorii stabilite prin hotarari judecatoresti care au ca obiect acordarea unor drepturi salariale in favoarea angajatilor din educatie, cultura si sistemul justitiei.

in sfarsit, Spitalul Judetean Buzau va avea un tomograf nou

O problema veche a Spitalului Judetean de Urgenta Buzau si-ar putea gasi rezolvarea pana in vara. Pentru ca buzoienii sa nu mai fie pusi pe drumuri pentru o investigatie vitala, Ministerul Sanatatii a avizat favorabil o solicitare ce vizeaza cumpararea unui computer-tomograf nou pentru cea mai mare unitate medicala din judet.

Medicii specialisti fug de Spitalul Judetean din Targoviste. Nevoie uriasa de cadre medicale la UPU

Schema de cadre medicale la Sectia UPU a Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste este departe de a fi completa. Conducerea unitatii medicale spune ca ar avea nevoie de 47 de medici specialisti, insa, in prezent, lucreaza doar 7. Probleme sunt si la capitolul asistenti.

Guvernul a alocat 450.000 lei pentru Scoala Superioara de Aviatie Civila

Guvernul a hotarat suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor cu suma de 450. 000 de lei, in scopul finantarii misiunilor de asistenta medicala publica de urgenta desfasurate de Scoala Superioara.

Alocare financiara de 450.000 lei pentru and Scoala Superioara de Aviatie Civila

Guvernul a decis suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor cu suma de 450. 000 de lei, fonduri destinate finantarii misiunilor de asistenta medicala publica de urgenta desfasurate de and Scoala Superioara de Aviatie Civila.

Guvernul deblocheaza 10 milioane lei pentru lansarea unor programe anuale de sprijin al IMM-urilor

Guvernul a aprobat, printr-un Memorandum, deblocarea sumei de 10 milioane lei, aferente lunii martie, pentru lansarea, in 2015, a programelor finantate anual de la bugetul de stat in scopul sprijinirii sectorului intreprinderilor mici si mijlocii.

Guvernul a deblocat 10 milioane de lei pentru lansarea unor programe anuale de sprijin al IMM-urilor

Guvernul a aprobat miercuri, printr-un Memorandum, deblocarea sumei de 10 milioane lei, aferente lunii martie, pentru lansarea, in 2015, a programelor finantate anual de la bugetul de stat in scopul sprijinirii sectorului intreprinderilor mici si mijlocii. Suma de 10 milioane de lei reprezinta prima transa deblocata in 2015 din suma de 90 de milioane de lei ce urmeaza sa fie repartizata de Guvern pe o perioada de sase luni, in mod esalonat, pentru programele destinate IMM-urilor, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )