Libnet.ro
UNICEF

22:00

Amenda RECORD pentru POLUARE. Compania amendata a deversat ilegal deseuri toxice timp de cateva zeci de ani

Antena3 Antena3,
Amenda RECORD pentru POLUARE. Compania amendata a deversat ilegal deseuri toxice timp de cateva zeci de ani

Compania petroliera americana Anadarko Petroleum a acceptat sa plateasca o amenda de 5,15 miliarde de dolari in cadrul unei intelegeri cu Departamentul Justitiei din SUA pentru stingerea mai multor procese. continuă pe Antena3

Despagubire record pentru poluare, in SUA

O companie petroliera americana - Anadarko Petroleum - va plati 5,15 miliarde de dolari pentru stingerea mai multor procese privind poluarea, in urma unei intelegeri cu Departamentul Justitiei din SUA.

Amenda record de 5 mld. de dolari pentru o companie petroliera din SUA

Anadarko Petroleum, companie petroliera din SUA, va plati o amenda record de 5,15 miliarde de dolari in cadrul unei intelegeri cu Departamentul Justitiei din Statele Unite pentru incheierea mai multor procese legate de poluare, fiind cea mai mare suma.

Amenda-record de 5 miliarde dolari impotriva unei companii petroliere

Compania petroliera Anadarko Petroleum din Statele Unite ale Americii va plati 5,15 miliarde dolari, conform unei intelegeri cu Departamentul Justitiei din SUA, pentru stingerea mai multor procese privind poluarea, aceasta fiind cea mai mare suma castigata de guvernul american intr-o astfel de speta, informeaza Financial Times.

Record pentru WhatsApp. Zeci de miliarde de mesaje expediate intr-o singura zi

WhatsApp a inregistrat un record, cu 64 de miliarde de mesaje trimise si primite intr-o singura zi, anunta CNET. Astfel, pretul de 19 miliarde platit de Facebook pentru companie inceapa sa aiba sens. Cifrele.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2334 seconds )