Libnet.ro
UNICEF

07:30

Amenzi de pana la 10.000 de lei pentru locatarii care isi inunda vecinii

Antena3 Antena3,
Amenzi de pana la 10.000 de lei pentru locatarii care isi inunda vecinii

Proprietarii de apartamente care produc pagube vecinilor risca amenzi de 10. 000 de lei, in caz de inundatii. Masura este prevazuta in noul proiect de lege pentru asociatiile de proprietari, pus in dezbatere. continuă pe Antena3

Cei care isi inunda vecinii ar putea plati amenzi de pana la 10.000 de lei (VIDEO)

Amenzi drastice pentru locatarii blocurilor care isi inunda vecinii. Este vorba de un proiect de lege intocmit de asociatiile de proprietari, care a fost deja pus in dezbatere publica de ministerul dezvoltarii.

Rares Buhai a fost premiat cu 10.000 de lei pentru aurul de la Olimpiada Internationala de Informatica

Marti, olimpicul Rares Buhai a fost recompensat cu 10. 000 de lei pentru aurul obtinut la finalul lunii iulie in Kazahstan, la Olimpiada Internationala de Informatica. Premiati au fost toti olimpicii din loturile nationale de matematica, fizica si informatica.

Produse de lux pe care parintii dau mii de lei pentru a-i bucura pe cei mici

Copii mici, griji mici, insa nu si cheltuieli mici. Parintii cu dare de mana nu se uita la bani cand vine vorba de achizitii pentru noii membri ai familiilor lor si aloca pana la zeci de mii de lei pentru carucioare, jucarii sau alte lucruri necesare.

Amenzi mari pentru persoanele care nu fac curatenie dupa cainii lor

Posesorii de caini care, in timpul plimbarilor pe domeniul public, nu au asupra lor materialele necesare pentru a face curatenie risca amenzi intre 200 si 500 de lei, in sectorul 6. in luna iulie, au fost.

Proiectul de lege pentru cei care nu-si mai pot plati ratele la banci, resuscitat: Ministrul Finantelor da asigurari ca pana in toamna actul normativ va ajunge pe masa guvernului

Proiectul de lege care ii vizeaza pe romanii care nu isi mai pot achita datoriile la banci, discutat de mandatul fostului ministru al Finantelor Darius Valcov, ar putea deveni realitate. Succesorul ministrului.

Hotel din Saturn,amendat de ANPC cu 20.000 lei pentru nereguli la cazarea turistilor si la bucatarie

Un hotel din statiunea Saturn a fost amendat de inspectorii ANPC, cu 20. 000 de lei, dupa ce mai multi turisti care achitasera sejurul nu au putut fi cazati intrucat nu ar mai fi fost locuri libere, dar si pentru neregulile din bucatarie, care a fost.

Timis: Un sat fara canalizare si cu drumuri neasfaltate va avea o nocturna de un milion de lei pentru echipa de fotbal din liga a IV-a

Primarul unui sat din Timis vrea sa construiasca o nocturna de un milion de lei, din banii locali, insa localnicii sunt revoltati. Ei spun ca localitatea are nevoie urgenta de alte investitii, in conditiile.

Ce s-a intamplat cu invatatoarea care isi ameninta elevii

Invatatoarea din Ploiesti, inregistrata in timp isi ameninta elevii de clasa I si ii jignea in fel si chip, a fost sanctionata. Ministrul Educatiei a cerut o ancheta in scoala respectiva, iar.

invatatoarea din Ploiesti care isi umilea elevii a fost sanctionata

Invatatoarea din Ploiesti, inregistrata in timp isi ameninta elevii de clasa I si ii jignea in fel si chip, a fost sanctionata. Ministrul Educatiei a cerut o ancheta in scoala respectiva, iar.

Concert de muzica clasica pentru turistii care circula cu trenul Mocanita la sfarsitul acestei saptamani

Turistii care vor ajunge la sfarsitul acestei saptamani in defileul Vaii Vaserului din Muntii Maramuresului, cu trenul Mocanita vor avea parte de un miniconcert de muzica clasica. Pretul unui pachet all.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )