Libnet.ro
UNICEF

09:30

Proiectul de lege pentru cei care nu-si mai pot plati ratele la banci, resuscitat: Ministrul Finantelor da asigurari ca pana in toamna actul normativ va ajunge pe masa guvernului

B1 B1,
Proiectul de lege pentru cei care nu-si mai pot plati ratele la banci, resuscitat: Ministrul Finantelor da asigurari ca pana in toamna actul normativ va ajunge pe masa guvernului

Proiectul de lege care ii vizeaza pe romanii care nu isi mai pot achita datoriile la banci, discutat de mandatul fostului ministru al Finantelor Darius Valcov, ar putea deveni realitate. Succesorul ministrului. continuă pe B1

Mesajul lui Ponta pentru cei care blocheaza Codul Fiscal: Rusine

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu in SUA, felicita firmele care muncesc si platesc taxe cinstit si le transmite sa le fie rusine celor care fac politica ieftina si blocheaza din considerente strict politice.

Sfaturi pentru cei care nu pot dormi in noptile sufocante de vara

Aproximativ 20% din populatia globului de tulburari ale somnului in perioada de vara, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii. in vreme de canicula, mortalitatea in randul persoanelor cu varste de peste.

Ecaterina Andronescu: Este nevoie de o noua lege a educatiei care sa dea viziune sistemului, sa ii permita sa evolueze

O noua lege a educatiei care sa ii permita sistemului sa se dezvolte creativ si care sa puna accent pe autonomia comunitatilor universitare este necesara, potrivit fostului ministru al Educatiei Ecaterina.

Pedepse DURE pentru britanicii care ajuta imigrantii

Persoanele care inchiriaza locuinte imigrantilor ar putea primi o pedeapsa de cinci ani de inchisoare, potrivit unei noi propuneri de lege lansata de Guvernul britanic.

Tabara gratuita pentru cei mai buni studenti ai UBB

Conducerea Universitatii Babes-Bolyai a oferit o tabara gratuita celor mai buni 30 de studenti. Locurile din aceasta tabara au fost castigate prin competitie deschisa.

Sulfina Barbu: PNL sustine respingerea in Parlament a ordonantei privind marirea indemnizatiilor pentru cei 48 de demnitari

Vicepresedintele PNL Sulfina Barbu a declarat luni ca liberalii sustin respingerea in Parlament a ordonantei pentru marirea indemnizatiilor demnitarilor, informeaza Agerpres. PNL sustine respingerea in.

Mesaj din SUA de la premierul Ponta catre cei care blocheaza Codul Fiscal: Rusine

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu in SUA, felicita firmele care muncesc si platesc taxe cinstit si le transmite sa le fie rusine celor care fac politica ieftina si blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal.

Studiu - Care este cea mai buna zi pentru o partida de sex

Potrivit studiilor efectuate de un grup de cercetatori din Marea Britanie, a fost depistata ziua cea mai propice pentru a face sex. Britanicii au ajuns la concluzia ca joia este cea mai buna zi pentru a face sex, atat.

Televiziunea, canalul care atrage cele mai mari bugete de publicitatea, asteapta o crestere de 3,5% anul acesta

Bugetele de publicitate pentru televiziune sunt estimate sa ajunga la circa 205 milioane de euro, in crestere cu 3,5% fata de anul trecut, potrivit MediaFactBook, studiu realizat de agentia de media Initiative.

RATB vrea majorarea tarifelor si cere gratuitate doar pentru pensionarii care au pana in 1.500 lei

Regia Autonoma de Transport Bucuresti solicita Consiliului General sa aprobe majorarea tarifelor pentru transportul in comun, de la 1,3 la 2 lei calatoria si de la 50 la 75 de lei abonamentul lunar, dar si acordarea gratuitatii doar pentru pensionarii a caror pensie nu depaseste 1. 500 de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )