Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sfaturi pentru cei care nu pot dormi in noptile sufocante de vara

Antena3 Antena3,
Sfaturi pentru cei care nu pot dormi in noptile sufocante de vara

Aproximativ 20% din populatia globului de tulburari ale somnului in perioada de vara, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii. in vreme de canicula, mortalitatea in randul persoanelor cu varste de peste. continuă pe Antena3

Mesajul lui Ponta pentru cei care blocheaza Codul Fiscal: Rusine

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu in SUA, felicita firmele care muncesc si platesc taxe cinstit si le transmite sa le fie rusine celor care fac politica ieftina si blocheaza din considerente strict politice.

Vesti importante pentru cei care lucreaza in IT

Progamatorii din Romania vor fi scutiti de plata impozitului pe salarii, potrivit unui ordin al Ministerului Societatii Informationale publicat, joi, in Monitorul Oficial, scrie ziare. com. De aceasta facilitate vor.

Sulfina Barbu: PNL sustine respingerea in Parlament a ordonantei privind marirea indemnizatiilor pentru cei 48 de demnitari

Vicepresedintele PNL Sulfina Barbu a declarat luni ca liberalii sustin respingerea in Parlament a ordonantei pentru marirea indemnizatiilor demnitarilor, informeaza Agerpres. PNL sustine respingerea in.

Mesaj din SUA de la premierul Ponta catre cei care blocheaza Codul Fiscal: Rusine

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu in SUA, felicita firmele care muncesc si platesc taxe cinstit si le transmite sa le fie rusine celor care fac politica ieftina si blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal.

Angelina Jolie a indemnat autoritatile din Myanmar sa-i judece pe cei care comit violente sexuale

Angelina Jolie a indemnat autoritatile din Myanmar sa judece autorii violentelor sexuale, apelul fiind lansat dupa ce actrita a vorbit cu mai multe femei care au fost victime ale violurilor in nordul tarii,.

Pedepse DURE pentru britanicii care ajuta imigrantii

Persoanele care inchiriaza locuinte imigrantilor ar putea primi o pedeapsa de cinci ani de inchisoare, potrivit unei noi propuneri de lege lansata de Guvernul britanic.

RATB vrea majorarea tarifelor si cere gratuitate doar pentru pensionarii care au pana in 1.500 lei

Regia Autonoma de Transport Bucuresti solicita Consiliului General sa aprobe majorarea tarifelor pentru transportul in comun, de la 1,3 la 2 lei calatoria si de la 50 la 75 de lei abonamentul lunar, dar si acordarea gratuitatii doar pentru pensionarii a caror pensie nu depaseste 1. 500 de lei.

RATB cere Consiliului General majorarea tarifelor si gratuitate doar pentru pensionarii care au pana in 1 500 lei

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a inaintat Consiliului General al Minicipiului Bucuresti o scrisoare prin care solicita aprobarea unei majorari a tarifelor pentru transportul in comun si acordarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )