Libnet.ro
UNICEF

01:05

Studiu - Care este cea mai buna zi pentru o partida de sex

Antena3 Antena3,
Studiu - Care este cea mai buna zi pentru o partida de sex

Potrivit studiilor efectuate de un grup de cercetatori din Marea Britanie, a fost depistata ziua cea mai propice pentru a face sex. Britanicii au ajuns la concluzia ca joia este cea mai buna zi pentru a face sex, atat. continuă pe Antena3

Bancul zilei: Care este cea mai tare valuta?

Care este cea mai tare valuta? intreaba invatatoarea. - Euro, dolar, lira sterlina! striga in cor elevii. - Ciocanul libanez! zice Bula. - Ce??? Nici nu exista asa ceva, de unde ai scos-o? intreaba.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA. Patricia Maria Tig are cea mai buna clasare din cariera: Locul 115

Patricia Maria Tig a urcat 39 de pozitii in WTA si se afla acum pe locul 115. Pentru finalista de saptamana trecuta de la Baku, aceasta este cea mai buna clasare din cariera, informeaza Mediafax. Simona.

Cea mai buna experienta horror: Zombi vine pe PC, PS4 si Xbox

Amatorii de experiente horror virtuale pot astepta cu entuziasm lansarea noului joc Zombi care pana de curand era exclusiv doar pentru Nintendo Wii U. Unul dintre cele mai atragatoare jocuri cu care Nintendo se mandrea la lansarea Wii U va ajunge in viitorul foarte apropiat atat pe PlayStation 4 sau Xbox One, cat si pe [] Cea mai buna experienta horror: Zombi vine pe PC, PS4 si Xbox Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Rusia anunta infiintarea unei noi structuri militare. Este cea mai buna solutie pentru perfectionarea apararii

Ministerul rus al Apararii a anuntat duminica, 2 august, despre fuzionarea Fortelor militare aeriene cu cele ale apararii aerospatiale in vederea crearii unei noi structuri militare.

Patricia Maria Tig a urcat pe locul 115 in ierarhia WTA, cea mai buna clasare din cariera. Halep se mentine pe 3

Jucatoarea de tenis Patricia Maria Tig, finalista saptamana trecuta la Baku, a urcat 39 de pozitii in ierarhia WTA data publicitatii luni si se afla pe locul 115, cu 509 puncte, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera, informeaza site-ul wtatennis. com.

Cum alegem cea mai buna bere

Cel mai important in alegerea berii este, evident, sa ne placa. Dar sunt cateva criterii care ne pot ajuta sa facem selectia din varietatea de tipuri de bere de pe piata, astfel incat beneficiile sa depaseasca riscurile.

Ingredientele care transforma o cafea cu gheata in cea mai buna si racoritoare bautura

O inghititura de cafea cu gheata intr-o zi caniculara ne energizeaza, insa pentru a fi cu adevarat o bautura delicioasa si racoritoare ar fi bine sa urmati sfatul unui expert culinar si sa adaugati cateva ingrediente surprinzatoare.

Drama in lumea sportului: la 21 de ani, cea mai buna saritoare cu prajina din Austria a ramas paralizata

In 2012, Kira Grunberg s-a clasat pe locul 4 la Campionatele Mondiale pentru juniori, iar in 2014 a stabilit un record al Austriei la saritura cu prajina 4,45 metri). Joi insa, cariera ei s-a incheiat intr-o fractiune de secunda.

X Factor Romania. Cum s-a schimbat juriul pentru audienta. Care a fost cea mai buna formula?

De la Mihai Morar, Paula Seling si Adrian Sina pana la Delia, Stefan Banica si Horia Brenciu, iata cum s-a schimbat, de-a lungul vremii, juriul X Factor Romania pentru audienta .

Cea mai apreciata branza din lume a aparut dintr-o greseala si nu poate fi produsa decat intr-un singur loc din lume

Vasterbottensost, cea mai apreciata branza din lume, a aparut dintr-o greseala si are un secret care nu a putut fi descifrat nici de testele ADN. Specialitatea este atat de apreciata incat cererea este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )