Libnet.ro
UNICEF

06:00

Amenzile vor putea fi platite intr-un cont unic, dupa ce va fi realizata o baza de date comuna cu Ministerul de Interne

Adevărul Adevărul,
Amenzile vor putea fi platite intr-un cont unic, dupa ce va fi realizata o baza de date comuna cu Ministerul de Interne

Plata amenzilor contraventionale va fi centralizata si se va face intr-un cont unic, urmand sa fie realizata o baza comuna cu Ministerul de Interne, a anuntat Darius Valcov, ministrul Finantelor, care recunoaste ca sunt numeroase cazurile in care trezoreriile locale imputa sume deja achitate. continuă pe Adevărul

Valcov vrea CONT UNIC pentru plata amenzilor

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a anuntat, joi, ca plata amenzilor contraventionale va fi centralizata si se va face intr-un cont unic, urmand sa fie realizata o baza comuna cu Ministerul de Interne.

Valcov vrea cont unic si sistem conectat la Ministerul de Interne pentru plata amenzilor

Plata amenzilor contraventionale va fi centralizata si se va face intr-un cont unic, urmand sa fie realizata o baza comuna cu Ministerul de Interne, a anuntat ministrul Finantelor, Darius Valcov, care.

Ministrul Finantelor vrea cont unic si sistem conectat la Ministerul de Interne pentru plata amenzilor

Plata amenzilor contraventionale va fi centralizata si se va face intr-un cont unic, urmand sa fie realizata o baza comuna cu Ministerul de Interne, a anuntat ministrul Finantelor, Darius Valcov, care recunoaste ca sunt numeroase cazurile in care.

Medicii de familie iesiti de pe bancile scolii isi vor putea cumpara cabinetele de medicina prin programul Primul praxis

Medicii de familie proaspat iesiti de pe bancile scolii vor putea sa isi cumpere cabinetele de medicina de familie printr-un program asemnator cu cel legat de Prima casa sau, mai nou, Prima Masina.

Ioan Rus promite ca bucurestenii vor putea pleca spre munte pe autostrada, in 4 ani (VIDEO)

Bucurestenii vor putea pleca spre statiunile montane de pe Valea Prahovei pe autostrada, promite ministrul transporturilor, Ioan Rus. DN 1 a fost zilele acestea, drumul nervilor. Pentru miile de turisti care si-au.

Medicii de familie iesiti de pe bancile scolii isi vor putea cumpara cabinetele prin programul Primul praxis

Medicii de familie din Maramures, proaspat iesiti de pe bancile scolii, ar putea sa isi cumpere cabinetele printr-un program asemnator cu Prima casa, oferetele fiind mai avantajoase.

CSM, PICCJ si ICCJ vor putea avea initiative legislative abia dupa revizuirea Constitutiei

Noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii CSM), judecatorul Marius Tudose, a declarat, ieri, ca propunerea sefului statului ca CSM, instanta suprema si Parchetul general sa aiba drept de initiativa legislativa se va putea materializa abia dupa revizuirea Constitutiei.

Tudose, noul presedinte al CSM: Parchetul General, ICCJ si CSM vor putea avea initiative legislative abia dupa REVIZUIREA Constitutiei

Judecatorul Marius Tudose, noul presedintele al CSM, a declarat ca propunerea sefului statului ca CSM, iICCJ si Parchetul General sa aiba drept de initiativa legislativa se va putea materializa abia dupa revizuirea Constitutiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )