Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un american a fost condamnat la 200 de ani de inchisoare pentru ca a violat o fetita de 18 luni (VIDEO)

B1 B1,
Un american a fost condamnat la 200 de ani de inchisoare pentru ca a violat o fetita de 18 luni (VIDEO)

Sentinta socanta in Statele Unite. Un american a primit o condamnare de 200 de ani de inchisoare dupa ce a supus unor chinuri ingrozitoare un copil de 18 luni, informeaza B1 TV. Individul, care a. continuă pe B1

Un sofer din Craiova, condamnat la 12 ani de inchisoare pentru ca a lovit intentionat un politist cu masina

Costel Viorel Petcu, in varsta de 33 de ani, din Craiova, a fost condamnat la 12 ani de inchisoare pentru ca a lovit cu masina un politit care incerca sa il traga pe dreapta.

Fiul unei legende de Formula I, condamnat la doi ani de inchisoare pentru ca a violat o fetita in varsta de sase ani

Gary Thomas Brabham, fost pilot profesionist in varsta de 54 de ani, a fost condamnat, vineri, de catre Judecatoria districtului Brisbane pentru ca a violat o fetita de sase ani. Gary este fiul.

Angajatul care si-a ucis patronul care il concediase, condamnat la 20 de ani de inchisoare. Sentinta este definitiva

Un patron din judetul Dolj a fost injunghiat anul trecut in fata sediului de Politie Amarastii de Jos. Victima facuse reclamatie cu privire la faptul ca un fost angajat il ameninta cu moartea.

Andrei Lazar, fiul judecatoarei Liliana Lazar, a scapat de dosarul in care a fost condamnat la inchisoare pentru tentativa de omor. Victima si-a retras plangerea

Andrei Lazar a fost condamnat anul trecut de Tribunalul Teleorman la 5 ani de inchisoare cu executare pentru tentativa de omor. Fiul judecatoarei Liliana Lazar a fost la un pas sa-l accidenteze pe Mario Aranghelovici, care mergea pe trotuar impreuna cu sotia sa.

Fraude la BAC. Profesor din Tulcea, condamnat la inchisoare pentru fapte de coruptie

Un profesor din Tulcea a fost condamnat la cinci ani si opt luni de incisoare cu executare si doi ani interzicerea unor drepturi, pentru trafic de influenta, complicitate la dare de mita si luare de mita, in legatura cu examenul de bacalaureat 2014, sesiunile iunie iulie si august septembrie. Hotararea este definitiva. Barbatul ar fi ajutat zeci de liceeni sa promoveze fraudulos examenul de bacalaureat.

Condamnat la 200 de ani de inchisoare. Ce a facut pentru un verdict atat de dur

Un barbat de 29 de ani, fost angajat al Pazei de Coasta din SUA, a fost condamnat la 200 de ani de inchisoare, dupa ce a violat o fetita de 18 luni, pe care a supus-o unor chinuri cumplite.

Atacatorul din Militari, condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare, o pedeapsa cu doi ani mai mica decat cea din prima instanta

Mihai Chirita, atacatorului din Militari care in 2013 a ranit trei persoane cu un pistol cu bile, a fost condamnat definitiv, miercuri, la 3 ani de inchisoare. Aceasta sentinta este cu doi ani mai mica fata de cea primita in prima instanta.

O retea ilegala de comercializare a animalelor din Cluj a fost destructurata. 200 de kilograme de carne vor fi distruse

O retea ilegala de sacrificare si comercializare a animalelor a fost destructurarta in noaptea dejoi sprea vineri de Inspectorii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Cluj.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )