Libnet.ro
UNICEF

11:00

Americanii au efectuat doua atacuri aeriene asupra jihadistilor din gruparea Statul Islamic

Adevărul Adevărul,
Americanii au efectuat doua atacuri aeriene asupra jihadistilor din gruparea Statul Islamic

Fortele americane au efectuat luni doua atacuri asupra unor obiective ale jihadistilor din gruparea Statul Islamic SI), una din actiuni in apropiere de Bagdad, prima in aceasta zona, potrivit unui comunicat al armatei SUA, informeaza BBC. continuă pe Adevărul

Americanii efectueaza doua atacuri aeriene asupra jihadistilor din gruparea Statul Islamic

Fortele americane au efectuat luni doua atacuri asupra unor obiective ale jihadistilor din gruparea Statul Islamic SI), una din actiuni in apropiere de Bagdad, prima in aceasta zona, potrivit unui comunicat al armatei SUA, informeaza BBC.

Premierul britanic anunta noi masuri necesare impotriva jihadistilor din Statul Islamic

Premierul britanic David Cameron si-a afirmat duminica hotararea de a adopta noi masuri necesare impotriva jihadistilor din cadrul gruparii Statul Islamic SI) responsabili de moartea lucratorului umanitar.

SUA a declarat RAZBOI jihadistilor din Statul Islamic

Casa Alba a declarat vineri ca Statele Unite sunt in razboi contra jihadistilor din gruparea Stat Islamic SI), dupa ce secretarul de Stat american, John Kerry, a afirmat cu o zi inainte ca Washingtonul.

VIDEO Ucraina: Armata afirma ca a respins un asalt al rebelilor asupra aeroportului din Donetsk

Armata ucraineana a afirmat sambata ca a respins in cursul serii de vineri un asalt al rebelilor asupra aeroportului din Donetsk, bastion al separatistilor pro-rusi din estul Ucrainei, in pofida armistitiului incheiat saptamana trecuta, transmite AFP.

Atac al separatistilor asupra aeroportului din Donetk: Armata ucraineana a reusit sa-l respinga

Armata ucraineana a anuntat sambata ca a respins vineri un asalt al rebelilor asupra aeroportului de la Donetk, bastionul separatistilor prorusi in estul Ucrainei, in pofida faptului ca este in vigoare un .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )