Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amintirile lui Ilie Nastase: La 12 ani jucam pe terenul de la Opera, fara arbitru, fara antrenor!

Adevărul Adevărul,
Amintirile lui Ilie Nastase: La 12 ani jucam pe terenul de la Opera, fara arbitru, fara antrenor!

Ilie Nastase considera ca trebuie sa pui pasiune in ceea ce faci ca sa reusesti in tenis, povestind cum a inceput el tenisul. continuă pe Adevărul

Ilie Nastase merge la Roland Garros: Ca spectator pot sa ma duc, daca domnul Tiriac imi da un bilet!

Ilie Nastase merge la Roland Garros. Ca spectator pot sa ma duc, daca domnul Tiriac imi da un bilet!, anunta fostul mare tenismen. Ilie Nastase va fi prezent la Paris, pe perioada.

Ilie Nastase sfideaza: merge la Roland Garros: Ca spectator pot sa ma duc, daca domnul Tiriac imi da un bilet!

Ilie Nastase merge la Roland Garros. Ca spectator pot sa ma duc, daca domnul Tiriac imi da un bilet!, anunta fostul mare tenismen. Ilie Nastase va fi prezent la Paris, pe perioada.

Ce a spus Ilie Nastase atunci cand a fost intrebat daca Simona Halep se poate impune in acest an la Roland Garros: Problema este ca...

Ilie Nastase a sustinut o conferinta de presa cu ocazia lansarii turneului Tennis Europe Junior Tour U-14, care va avea loc in perioada 22-28 mai, la Centrul National de Tenis.

Ilie Nastase si Irina Begu vor premia copiii la cea de a VI-a editie a Dr. Oetker Junior Trophy

Ilie Nastase, Irina Camelia Begu si Directorul General al Dr. Oetker Romania, Ioan Cozma, vor premia juniorii cu rezultate deosebite din tenis.

Ilie Nastase SFIDEAZA decizia oficialilor de la Roland Garros! Va fi spectator: Daca Ion Tiriac imi da un bilet, nu stiu de ce nu ar fi valabil

Ilie Nastase sfideaza decizia oficialilor de la Roland Garros. Fostul mare tenismen a declarat, luni, ca va participa ca spectator la marele eveniment in cazul in care va primi un bilet din partea lui Ion T.

Ilie Nastase: Nu stiu de ce sunt suspendat la Roland Garros. Ca spectator pot sa merg, daca domnul Tiriac imi da un bilet

Fostul tenismen Ilie Nastase, care a fost suspendat de ITF, dupa declaratiile privind copilul nenascut al Serenei Williams, ca va asista la editia din acest an a turneului Roland Garros, daca prietenul sau Ion Tiriac ii va oferi un bilet.

Ilie Nastase isi forteaza norocul la Roland Garros

Ilie Nastase isi forteaza norocul la Roland Garros .

Interzis la Roland Garros, Ilie Nastase spune ca va merge ca spectator: Daca Ion Tiriac imi da un bilet, nu stiu de ce nu ar fi valabil

Fostul tenismen Ilie Nastase a declarat, luni, ca va merge ca spectator la Roland Garros daca va primi un bilet din partea lui Ion Tiriac si a precizat ca sunt oameni din lumea tenisului care sunt alaturi de el dupa scandalul de la meciul de Fed Cup cu Marea Britanie.

Ilie Nastase o vede favorita pe Simona Halep la Roland Garros

Dupa turneul castigat la Madrid si finala disputata la Roma, majoritatea oamenilor din tenis o vad pe Simona Halep drept principala favorita la castigarea Roland Garros, inclusiv marele Ilie Nastase.

Esti o rusine! Ilie Nastase, desfiintat de cel mai mare jucator din toate timpurile. Distrugi imaginea tenisului!

Ilie Nastase a redevenit recent Nasty pe prima pagina a ziarelor din lumea intreaga, cu iesirile sale in decor de la meciul de Fed Cup Romania-Marea Britanie si cu remarcile cu tenta.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )