Libnet.ro
UNICEF

01:06

ANAF mai produce o victima: O femeie de afaceri din Baia Mare s-a sinucis dupa un control al Fiscului

B1 B1,
ANAF mai produce o victima: O femeie de afaceri din Baia Mare s-a sinucis dupa un control al Fiscului

O femeie de afaceri din Baia Mare, patroana unui spatiu dintr-un centru comercial, s-a sinucis dupa ce a fost vizitata de inspectorii de la ANAF, informeaza B1 TV. Comform martorilor, femeia de 40 de ani, a fost. continuă pe B1

O femeie de afaceri din Baia Mare s-a spanzurat, dupa controalele agentilor fiscali. ANAF sustine ca nu a efectuat niciun control la acea firma

O femeie de afaceri din Baia Mare s-a sinucis, dupa ce a fost amendata de inspectori de la ANAF cu o amenda de 10. 000 lei, informeaza B1 Tv.

O femeie de afaceri din Baia Mare s-a spanzurat, dupa controalele ANAF

O femeie de afaceri din Baia Mare s-a sinucis, dupa ce a fost amendata de inspectori de la ANAF cu o amenda de 10. 000 lei, informeaza B1 Tv.

O femeie de afaceri din Baia Mare s-ar fi sinucis dupa un control al Fiscului. ANAF: Nu a fost facut niciun control la firma respectiva

45 ANAFreactioneaza dupa informatiile conform carora o femeie de afaceri din Baia Mare s-a sinucis dupa un control al Fiscului. Instituitia transmite, printr-un comunicat, ca nu a facut.

O patroana s-a sinucis dupa un control ANAF

O femeie de afaceri din Baia Mare, patroana unui spatiu dintr-un centru comercial local, s-a spanzurat in aceasta dimineata, dupa ce a fost vizitata de inspectorii ANAF, relateaza presa locala. Surse judiciare au declarat ca sinuciderea ar fi avut loc chiar in magazin, dupa ce, vineri, antreprenoarea ar fi primit o amenda de 10. 000 de lei de la Fisc.

O femeie din Baia Mare a fost gasita spanzurata / Presa locala vorbeste despre datorii la banci si un control al ANAF, Fiscul neaga si acuza comportamentul mass-mediei care se foloseste de dramele unor persoane

O femeie din Baia Mare a fost gasita spanzurata miercuri intr-o boxa a unui complex comercial din Baia Mare. Presa locala si o parte a presei centrale speculeaza ca femeia in varsta de 42 de ani s-ar fi sinucis din cauza datoriilor mari pe care le avea la banci dar si a unui control al ANAF, in timp ce Fiscul dezminte informatia si arata cu degetul spre presa.

Fostul sef ANAF, Sebastian Bodu, despre actiunile fiscului din ultimele zile: Directia Generala Antifrauda Fiscala este o monstruozitate, un fel de Garda Financiara mai mare, mai agresiva si mai abuziva

Fostul sef ANAF, Sebastian Bodu, critica dur, pe pagina personala de facebook, actiunile fiscului din ultimele zile Directia Generala Antifrauda Fiscala este o monstruozitate. Este un fel de Garda Financiara.

VIDEO: Cum arata cel mai ieftin smartphone quad core din lume

Xiaomi vrea sa atace si piata de smartphone-uri entry-level dupa ce a venit pe piata din China cu modele care fac deja concurenta unor device-uri precum Galaxy Note 4 sau iPhone 6. Noul smartphone va fi lansat pana in perioada sarbatarilor Pascale atat in Europa cat si in America. Pretul recomandat de producator ar fi de 70 de euro, asta fara costuri de livrare si alte taxe vamale, informeaza gismochina. com .

Nava Costa Concordia era folosita de cel mai temut sindicat al crimei din Italia pentru a transporta droguri

Nava de croaziera Costa Concordia, care s-a scufundat in ianuarie 2012 cu peste 4. 200 persoane la bord, era folosita de cel mai temut sindicat al crimei din Italia, Ndrangheta, pentru a transporta cocaina adusa in.

Turcia se confrunta cu cea mai mare pana de curent din ultimii 15 ani

Cea mai mare pana de electricitate din ultimii 15 ani din Turcia a afectat, marti, mai mai multe orase si provincii, inclusiv capitala Ankara si cel mai mare oras al tarii, Istanbul, unde circulatia metroului a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )