Libnet.ro
UNICEF

05:30

O patroana s-a sinucis dupa un control ANAF

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
O patroana s-a sinucis dupa un control ANAF

O femeie de afaceri din Baia Mare, patroana unui spatiu dintr-un centru comercial local, s-a spanzurat in aceasta dimineata, dupa ce a fost vizitata de inspectorii ANAF, relateaza presa locala. Surse judiciare au declarat ca sinuciderea ar fi avut loc chiar in magazin, dupa ce, vineri, antreprenoarea ar fi primit o amenda de 10. 000 de lei de la Fisc. continuă pe Ziarul Bursa

ANAF mai produce o victima: O femeie de afaceri din Baia Mare s-a sinucis dupa un control al Fiscului

O femeie de afaceri din Baia Mare, patroana unui spatiu dintr-un centru comercial, s-a sinucis dupa ce a fost vizitata de inspectorii de la ANAF, informeaza B1 TV. Comform martorilor, femeia de 40 de ani, a fost.

O femeie de afaceri din Baia Mare s-ar fi sinucis dupa un control al Fiscului. ANAF: Nu a fost facut niciun control la firma respectiva

45 ANAFreactioneaza dupa informatiile conform carora o femeie de afaceri din Baia Mare s-a sinucis dupa un control al Fiscului. Instituitia transmite, printr-un comunicat, ca nu a facut.

O femeie de afaceri din Baia Mare s-a spanzurat, dupa controalele ANAF

O femeie de afaceri din Baia Mare s-a sinucis, dupa ce a fost amendata de inspectori de la ANAF cu o amenda de 10. 000 lei, informeaza B1 Tv.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )