Libnet.ro
UNICEF

09:30

ANAF poate suspenda activitatea firmelor la a doua abatere, la diferente de sume peste 300 lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANAF poate suspenda activitatea firmelor la a doua abatere, la diferente de sume peste 300 lei

Guvernul a stabilit, printr-o Ordonanta de Urgenta, situatiile in care ANAF poate suspenda activitatea firmelor, respectiv doar de la a doua abatere in 24 de luni si numai daca diferenta sumelor constatate este de pana 3% inclusiv, dar nu mai mult de 300 lei inclusiv din valoarea inregistrata in casa de marcat. in cazul incadrarii in aceasta suma, fapta se sanctioneaza doar cu avertisment. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a stabilit, prin Ordonanta de Urgenta, situatiile in care ANAF poate suspenda activitatea firmelor

Guvernul a stabilit, printr-o Ordonanta de Urgenta, modul in care pot fi sanctionate de catre ANAF firmele care sunt gasite cu nereguli. Potrivit noilor masuri, vor fi mai multe praguri de sanctiuni pana la suspendarea activitatii unei firme. Activitatea poate fi suspendata abia la a doua abatere constatata intr-un interval de 24 de luni de zile, in cazurile in care sunt depistate sume mari neinregstrate. La prima constatare nu se suspenda activitatea, se aplica amenda respectiva, a declarat ministrul finantelor, Eugen Teodorovici. In plus, valoarea sanctiunilor variaza in functie de cat de mare este abatere. Vezi in text ce amenzi pot fi aplicate.

ANAF va suspenda activitatea unei firme la a doua abatere, la diferente de sume de peste 300 lei

ANAF va suspenda activitatea unei firme doar de la a doua abatere in 24 de luni si numai daca diferenta sumelor constatate depaseste 300 lei si 3% din valoarea inregistrata in casa de marcat. De asemenea, angajatii care refuza prezentarea sumelor vor.

ANAF nu va mai inchide firme pentru maruntis. Sanctiunea se va aplica la a doua abatere, la diferente de sume de peste 300 de lei

Inspectorii Directiei Antifrauda din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) va suspenda activitatea unui punct de lucru al unei firme doar de la a doua abatere in 24 de luni si numai daca diferenta sumelor constatate depaseste 300 de lei si 3% din valoarea inregistrata in casa de marcat, angajatii care refuza prezentarea sumelor putand fi amendati.

Eugen Teodorovici: La prima constatare a unei abateri nu se suspenda activitatea unei firme, ci se aplica amenda. Bacsisul se trece pe bonul fiscal si se impoziteaza cu 16%

Guvernul a dicscutat in sedinta de miercuri ordonanta privind activitatea ANAF si impozitarea bacsisului. Ministrul Finatelor, Eugen Teodoriovici a declarat, la finalu seditei ca aceasta ordonanta are ca.

Eugen Teodorovici: La prima constatare a unei abateri nu se suspenda activitatea unei firme, ci se aplica amenda. Bacsisul se trece pe bonul fiscal si se impoziteaza cu 16% (VIDEO)

Guvernul a dicscutat in sedinta de miercuri ordonanta privind activitatea ANAF si impozitarea bacsisului. Ministrul Finatelor, Eugen Teodoriovici a declarat, la finalu seditei ca aceasta ordonanta are ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )