Libnet.ro
UNICEF

09:30

Guvernul a stabilit, prin Ordonanta de Urgenta, situatiile in care ANAF poate suspenda activitatea firmelor

Hotnews Hotnews,
 Guvernul a stabilit, prin Ordonanta de Urgenta, situatiile in care ANAF poate suspenda activitatea firmelor

Guvernul a stabilit, printr-o Ordonanta de Urgenta, modul in care pot fi sanctionate de catre ANAF firmele care sunt gasite cu nereguli. Potrivit noilor masuri, vor fi mai multe praguri de sanctiuni pana la suspendarea activitatii unei firme. Activitatea poate fi suspendata abia la a doua abatere constatata intr-un interval de 24 de luni de zile, in cazurile in care sunt depistate sume mari neinregstrate. La prima constatare nu se suspenda activitatea, se aplica amenda respectiva, a declarat ministrul finantelor, Eugen Teodorovici. In plus, valoarea sanctiunilor variaza in functie de cat de mare este abatere. Vezi in text ce amenzi pot fi aplicate. continuă pe Hotnews

Guvernul a decis sa legifereze bacsisul, care va fi evidentiat pe un bon fiscal separat

Guvernul a decis sa legifereze bacsisul, care va fi evidentiat pe un bon fiscal separat, decizia fiind luata prin ordonanta de urgenta aprobata azi si urmand sa fie aplicata de la data publicarii actului in Monitorul Oficial, potrivit surselor din presa.

ANAF poate suspenda activitatea firmelor la a doua abatere, la diferente de sume peste 300 lei

Guvernul a stabilit, printr-o Ordonanta de Urgenta, situatiile in care ANAF poate suspenda activitatea firmelor, respectiv doar de la a doua abatere in 24 de luni si numai daca diferenta sumelor constatate este de pana 3% inclusiv, dar nu mai mult de 300 lei inclusiv din valoarea inregistrata in casa de marcat. in cazul incadrarii in aceasta suma, fapta se sanctioneaza doar cu avertisment.

Guvernul a decis sa legifereze bacsisul, care va fi evidentiat pe un bon fiscal separat

Executivul a decis sa legifereze oficial bacsisul, care va fi evidentiat pe un bon fiscal separat. Decizia a fost adoptata prin ordonanta de urgenta aprobata astazi si urmeaza sa fie aplicata de la data publicarii actului in Monitorul Oficial.

Guvernul discuta miercuri ordonanta privind impozitarea bacsisului

In sedinta de miercuri a Guvernului se va discuta ordonanta privind impozitarea bacsisului, anunta Agerpres. Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat marti ca am avut si ieri discutii la.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )