Libnet.ro
UNICEF

19:00

ANAF: Prejudiciu de circa 44,4 milioane lei, creat statului roman prin sustragerea de la plata TVA, de o multinationala din domeniul farma

B1 B1,
ANAF: Prejudiciu de circa 44,4 milioane lei, creat statului roman prin sustragerea de la plata TVA, de o multinationala din domeniul farma

Reprezentantii ANAF au anuntat luni ca o multinationala din domeniul farma a adus prejudicii de circa 44,4 milioane lei statului roman prin sustragerea de la plata TVA, informeaza zf. ro. Compania in. continuă pe B1

Pierderile Tarom au scazut la 28,6 milioane lei

Compania Tarom a inregistrat, in primul semestru din 2016, o pierdere de 28,6 milioane lei, in scadere, comparativ cu cea inregistrata in primul trimestru al acestui an, de 49,9 milioane lei, in timp ce bugetul de venituri si cheltuieli prevedea, pentru perioada similara, o pierdere de 3,4 milioane lei, potrivit unui comunicat al Tarom.

Pierderea Semrom Muntenia a urcat la 8,43 milioane lei

Semrom Muntenia a inregistrat, in primele sase luni ale acestui an, o pierdere de 8,43 milioane lei, in crestere cu 68,94%, comparativ cu perioada similara din 2015, cand a obtinut o pierdere de 4,99 milioane lei, potrivit unui raport al companiei postat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Tarom a inregistrat pierderi de 28,6 milioane lei in primul semestru. Noua conducere acuza vechiul management de rezultat

Transportatorul aerian de stat Tarom a raportat pentru primul semestru pierderi de 28,6 milioane lei peste 6 milioane euro), de opt ori mai mari fata de nivelul prevazut in bugetul de venituri si cheltuieli, din cauza anularii sau intarzierii unor curse, care au generat penalitati neplanuite si reducerea veniturilor, dar si pe fondul performantei slabe a conducerii executive din primele trei luni ale anului, a anuntat compania.

IOR Bucuresti a inregistrat o pierdere neta de aproape doua milioane lei

IOR Bucuresti IORB), societate specializata in prelucrarea sticlei optice, a inregistrat, in al doilea semestru din 2016, o pierdere neta de aproximativ doua milioane lei, in declin, comparativ cu perioada similara a anului trecut, cand a obtinut un rezultat net de 5. 000 lei, potrivit unui raport postat de catre companie pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

Pierderea neta a Comcereal Botosani s-a ridicat la 2,5 milioane lei

Pierderea neta a Comcereal Botosani CBOT) s-a ridicat la 2,5 milioane lei, in al doilea semestru din 2016, in scadere, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cand a inregistrat un profit net de 214. 409 lei, conform unui document postat de catre societate pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

O multinationala din domeniul farma, prejudicii de 10 milioane de euro aduse statului roman

O firma multinationala din domeniul farma a adus prejudicii de circa 44,4 milioane lei 10 milioane de euro) statului roman prin sustragerea de la plata TVA. ANAF anunta ca aceasta companie a prestat servicii de marketing, promovare si autorizare pentru firma mama din spatiul UE pe care le-a facturat ca si cand activitatea s-ar fi desfasurat in tara respectiva.

Societatea Nationala a Apelor Minerale are prevazute investitii de 4,9 milioane lei

Societatea Nationala a Apelor Minerale are prevazute pentru urmatorii patru ani investitii de 4,95 milioane de lei, cea mai mare suma fiind preconizata pentru 2020, de 1,35 milioane de lei, conform estimarilor din strategia SNAM.

EximBank finanteaza Raiffeisen Leasing cu 70 milioane lei

EximBank a dat Raiffeisen Leasing un credit in valoare de 70 de milioane de lei, ce are ca destinatie acordarea de finantari in lei pe termen scurt si mediu pentru activitatea curenta a clientilor Raiffesisen Leasing din categoria intreprinderilor mici si mijlocii, potrivit unui comunicat de presa.

Capitalul Bancii Carpatica va creste cu 297,29 milioane lei, dupa fuziunea cu Patria Bank

Capitalul social al Bancii Carpatica se va majora cu 297,29 milioane de lei, ca efect al fuziunii prin absorbtie cu Patria Bank, potrivit proiectului de fuziune publicat de banca.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )