Libnet.ro
UNICEF

22:00

Tarom a inregistrat pierderi de 28,6 milioane lei in primul semestru. Noua conducere acuza vechiul management de rezultat

Adevărul Adevărul,
Tarom a inregistrat pierderi de 28,6 milioane lei in primul semestru. Noua conducere acuza vechiul management de rezultat

Transportatorul aerian de stat Tarom a raportat pentru primul semestru pierderi de 28,6 milioane lei peste 6 milioane euro), de opt ori mai mari fata de nivelul prevazut in bugetul de venituri si cheltuieli, din cauza anularii sau intarzierii unor curse, care au generat penalitati neplanuite si reducerea veniturilor, dar si pe fondul performantei slabe a conducerii executive din primele trei luni ale anului, a anuntat compania. continuă pe Adevărul

TAROM a pierdut 28,6 milioane de lei, in prima jumatate a anului

Compania TAROM a pierdut, in prima jumatate a anului, 28,6 milioane de lei.

TAROM incheie primul semestru din 2016 cu pierderi de 28,6 milioane de lei

Compania TAROM a incheiat prima jumatate a acestui an cu o pierdere de 28,6 milioane de lei, dupa ce, in cel de-al doilea trimestru pierderile operatorului aerian s-au redus la jumatate fata de cele din primele trei luni, potrivit unui comunicat al companiei remis redactiei.

Oil Terminal, profit de 14,5 milioane lei, in primul semestru

Oil Terminal a inregistrat un profit net de peste 14,5 milioane lei, in primul semestru din acest an, in crestere cu 41,4% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, conform datelor neauditate, se arata intr-un raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Hidroelectrica a realizat un profit brut de 754 milioane lei pe primul semestru, nivel-record pentru companie

Producatorul de energie Hidroelectrica, care a iesit in luna iunie din insolventa dupa doi ani, a realizat in primul semestru din acest an un profit brut record, de 754 milioane lei, in crestere cu 29 milioane lei, respectiv cu 4% fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat avocatul Remus Borza, fostul administrator judiciar al societatii in perioada insolventei.

Argus Constanta a raportat afaceri in scadere cu 25%, la 80 milioane lei

Producatorul de uleiuri vegetale Argus Constanta UARG), controlat de SIF Oltenia SIF5), a raportat pentru primul semestru pierderi de 1,2 milioane lei, fata de un rezultat pozitiv de 52. 000 de lei in prima jumatate din 2015.

IOR Bucuresti a inregistrat o pierdere neta de aproape doua milioane lei

IOR Bucuresti IORB), societate specializata in prelucrarea sticlei optice, a inregistrat, in al doilea semestru din 2016, o pierdere neta de aproximativ doua milioane lei, in declin, comparativ cu perioada similara a anului trecut, cand a obtinut un rezultat net de 5. 000 lei, potrivit unui raport postat de catre companie pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

Profitul Electrica a crescut cu 21% in primul semestru, pana la 336 milioane lei. La Transgaz, castigul a scazut cu 12%, pana la 282 milioane de lei

Distribuitorul de energie Electrica a raportat a avut un profit net de circa 336 milioane lei in primul semestru al acestui an, in crestere cu 21% fata de perioada similara a anului trecut, in vreme ce transportatorul national de gaze Transgaz a consemnat un castig mai mic cu 12% in acelasi interval, pana la 282 milioane de lei.

Pierderea neta a Comcereal Botosani s-a ridicat la 2,5 milioane lei

Pierderea neta a Comcereal Botosani CBOT) s-a ridicat la 2,5 milioane lei, in al doilea semestru din 2016, in scadere, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cand a inregistrat un profit net de 214. 409 lei, conform unui document postat de catre societate pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Fiscul va rambursa companiilor TVA de 735 milioane lei in august

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a anuntat miercuri ca ramburseaza in luna august companiilor din Romania peste 735 milioane lei din taxa pe valoarea adaugata TVA), din care a fost achitata deja prima transa, in valoare de 204,12.

IAR Brasov raporteaza profit de 16,8 milioane lei, in primele sase luni

Producatorul de aeronave IAR Brasov IARV) a raportat un profit net de 16,8 milioane lei in primele sase luni ale anului, in scadere cu 44% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor raportate de companie, anunta Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )