Libnet.ro
UNICEF

22:30

O multinationala din domeniul farma, prejudicii de 10 milioane de euro aduse statului roman

România Liberă România Liberă,
O multinationala din domeniul farma, prejudicii de 10 milioane de euro aduse statului roman

O firma multinationala din domeniul farma a adus prejudicii de circa 44,4 milioane lei 10 milioane de euro) statului roman prin sustragerea de la plata TVA. ANAF anunta ca aceasta companie a prestat servicii de marketing, promovare si autorizare pentru firma mama din spatiul UE pe care le-a facturat ca si cand activitatea s-ar fi desfasurat in tara respectiva. continuă pe România Liberă

ANAF: Prejudiciu de circa 44,4 milioane lei, creat statului roman prin sustragerea de la plata TVA, de o multinationala din domeniul farma

Reprezentantii ANAF au anuntat luni ca o multinationala din domeniul farma a adus prejudicii de circa 44,4 milioane lei statului roman prin sustragerea de la plata TVA, informeaza zf. ro. Compania in.

ANAF acuza o multinationala din domeniul farma ca a adus prejudicii de 10 milioane de euro statului roman

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) acuza o multinationala din domeniul farmaceutic, careia nu ii dezvaluie numele, ca a cauzat un prejudiciu de 44,5 milioane de lei 10 milioane de euro) statului prin sustragerea de la plata taxei pe valoarea adaugata TVA). Inspectorii Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili au sesizat procurorii in luna iulie in legatura cu prejudiciul descoperit.

ANAF: O multinationala din domeniul farma a adus prejudicii de circa 10 milioane de euro statului roman, prin sustragere de la plata TVA

Inspectorii Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili DGAMC) au verificat activitatea unei firme specializate in comertul cu produse farmaceutice si au constatat un prejudiciu de 44,49 de milioane de lei cca. 10 milioane de euro) cauzat bugetului de stat prin sustragere de la plata TVA. In iulie 2016, DGAMC a sesizat organele de urmarire penala pentru asigurarea recuperarii prejudiciului, anunta Agentian Nationala de Administrare Fiscala, intr-un comunicat, fara a preciza numele multinationalei.

Business report: Fostii sefi TAROM, Christian Heinzmann si Gabriel Stoe, si-au dat bonusuri de performanta pentru pierderi de peste 10 milioane euro; Cati romani si-au asigurat locuinta impotriva dezastrelor naturale; Guvernul sare in ajutorul supermarke

Cluj-Napoca va fi primul oras din Romania cu autobuze electrice. Cluj-Napoca va deveni. Analiza formularului de TVA: Cum va pot expune controalelor informatiile declarate de partenerii de afaceri. Formularul 394, prin care sunt declarate toate.

Raiffeisen Bank a provizionat 42,5 milioane euro pentru pierderi posibile, dupa legea darii in plata

Raiffeisen Bank a provizionat 42,5 milioane euro pentru pierderi posibile in urma intrarii in vigoare a legii &171;darii in plata &187;, conform raportului semestrial al bancii, desi, pana acum, clientii nu s-au inghesuit sa isi lase locuintele in bratele bancilor. Recent, Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a anuntat ca, potrivit raportarilor facute de banci, au fost depuse 3. 907 notificari de dare in plata.

Elcen a acordat grupului General Electric un contract de mentenanta pentru CET Vest de 5,65 milioane euro

Elcen, producatorul de energie electrica si termica, a acordat contractul de service si mentenanta a turbinei cu gaz din centrala cu ciclu combinat de la CTE Bucuresti Vest grupului american General Electric, cu o valoare de 5,65 milioane de euro.

Impact investeste peste 44 milioane euro in extinderea cartierului Greenfield din nordul Capitalei

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer and Contractor investeste 44 milioane de euro pentru amenajarea Ansamblului Platanilor, a treia faza de dezvoltare din complexul rezidential Greenfield Baneasa, lucrarile urmand sa fie finalizate incepand cu primul trimestru din 2017, potrivit Mediafax.

Piata autohtona a evaluarilor - 37 milioane euro

Piata evaluarilor din tara noastra a ajuns la aproximativ 37 de milioane de euro, anul trecut, in crestere cu aproape 6% fata de 2014, conform cifrelor de afaceri raportate de evaluatorii autorizati catre Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania ANEVAR).

Business Report:Tinerii romani intre munca si studii: o comparatie cu tarile UE;Tot mai multe produse agroalimentare din import, pe rafturile din Romania. Deficitul a ajuns la 600 milioane de euro;Romania cumpara mai mult decat vinde

Asiguratorii RCA par sa-si fi impartit piata: fiecare segment, in functie de puterea motorului, are alt lider de pret ieftin. Asiguratorii care incheie polite RCA au. Guvernul vrea sa inchida cadrul financiar 2007 - 2013 cu o rata de absorbtie a fondurilor europene de 80%. Autoritatile de la Bucuresti intentioneaza sa inchida cadrul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )