Libnet.ro
UNICEF

01:05

Analiza: Numarul fetelor care au promovat Bacalaureatul, mai mare decat cel al baietilor

România Liberă România Liberă,
Analiza: Numarul fetelor care au promovat Bacalaureatul, mai mare decat cel al baietilor

Rata de promovare in randul fetelor a fost cu 4,5% mai mare decat in randul baietilor, arata datele centralizate de Ministerul Educatiei. continuă pe România Liberă

Finala Cupei Mondiale, urmarita de 3,4 milioane de romani. Audienta in Germania, de zece ori mai mare

Victoria Germaniei in fata Argentinei in finala Cupei Mondiale a fost, la TVR, cel mai urmarit meci din cadrul competitiei gazduite de Brazilia: duminica seara, partida a fost urmarita, in medie, de 3,4 milioane de romani, dintre care circa 2 milioane au fost telespectatori din mediu urban, potrivit unui anunt al Televiziunii publice. In Germania, audienta a fost de zece ori mai mare, postul ARD inregistrand un record istoric.

Valoare mai mare decat cea reala in cazul contractului de inchiriere de licente IT 2004-2009

Procurorii DNA considera ca, in cazul contractului de inchierere de licente Microsoft derulat in perioada 2004-2009, exista indicii ca valoarea acestuia a fost mai mare decat cea reala si ca Microsoft avea mai multi reseller locali care ar fi putut.

Romania a avut cea mai mare crestere a productiei industriale din UE

Cea mai mare crestere a productiei industriale din Uniunea Europeana din luna mai comparativ cu mai 2013 a fost inregistrata in tara noastra, de 15%, urmata de Lituania si Ungaria, pe fundalul unei cresteri modeste de 1,1% la nivelul intregii regiuni, potrivit Oficiului European de Statistica EUROSTAT).

Sondaj CSOP: Mugur Isarescu - creditat cu cea mai mare incredere, urmat de Ponta, Oprescu si Iohannis. USD nu strange jumatate din voturi

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, se bucura de cel mai mare capital de incredere in randul alegatorilor romani, fiind urmat de premierul Victor Ponta, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, si de presedintele PNL, Klaus Iohannis, potrivit unui sondaj realizat de CSOP, la comanda PDL. Uniunea Social Democrata, condusa de Victor Ponta, nu reuseste sa adune jumatate din electorat, se mai arata in cercetarea obtinuta de HotNews. ro.

Ministerul Educatiei: Rata de promovare la bacalaureat, mai mare in randul fetelor

Ministerul Educatiei Nationale a definitivat raportul privind analiza datelor statistice rezultate in urma desfasurarii examenului national de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2014. Din cei 161. 682 de.

UPDATE. Rezultatele FINALE la examenul de Bacalaureat. Numarul absolventilor care au promovat, mai mare cu 1,4%

Absolventii de liceu afla, vineri, rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat, dupa rezolvarea contestatiilor, conform Ministerului Educatiei.

Ce locuri de munca sunt disponibile la AFOFM. Femeile, cele mai mare sanse de angajare

Somerii aflati in cautarea unei slujbe nu au prea mari sanse de angajare. Cele mai multe locuri de munca disponibile sunt pentru femei. Industria textila vine cu o oferta bogata: peste o suta de posturi pentru confectioner imbracaminte si muncitor necalificat.

Basescu a semnat cererea de reexaminare a legii prin care medicii nu mai pot fi asimilati ca functionari publici

Presedintele Traian Basescu a semnat astazi cererea de reexaminare a Legii privind aprobarea OUG nr. 2/2014 pentru modificarea si completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, prim care medicii nu mai pot fi asimilati ca functionari publici in sensul legii penale, potrivit unui anunt de pe pagina oficiala a presedintiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )