Libnet.ro
UNICEF

06:00

ANALIZA Tarile cu cea mai mare eficienta in domeniul cercetarii

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Tarile cu cea mai mare eficienta in domeniul cercetarii

Tarile cu cel mai ridicat nivel al eficientei in cercetare sunt Franta, Germania, Danemarca, Irlanda sau Elvetia, toate fiind cu mult peste SUA sau Marea Britanie, statele cu cele mai multe universitati in topul mondial si investitii masive, arata o analiza OECD. Romania nu figureaza pe harta eficientei in cercetare, insa Europa a reusit sa detroneze Asia la acest capitol. continuă pe Adevărul

Au fost finalizate lucrarile la cea mai mare clinica de chirurgie cardiovasculara pediatrica din Europa de Sud-Est

Primaria Sectorului 1 a finalizat lucrarile la cladirea celei mai mari clinici de chirurgie cardiovasculara pediatrica din Europa de Sud-Est, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Nimeni nu a mai vazut asta pe Pamant. Ce se afla sub cea mai mare intindere de gheata de pe Terra

Specialistii de la NASA au indepartat banchiza de gheata din Antarctica! Este vorba de o simulare grafica pe calculator, care prezinta continentul de la Polul Sud asa cum ar arata fara stratul de gheata.

Asta este cea mai admirata burtica din lume

Ce fericire poate fi mai mare pentru o regina decat sa stie ca succesiunea la tron este bine asigurata.

O RECUNOSTI? Cea mai SEXY femeie din lume, de NERECUNOSCUT.

Actrita Mila Kunis, votata doi ani la rand, consecutiv, drept cea mai sexy femeie din lume, conform topului alcatuit de revista pentru barbati FHM, s-a trasformat intr-o vrajitoare cu fata verde si cu nasul coroiat. Nu e cazul sa disperati: Mila a fost machiata astfel pentru un rol in filmul Grozavul si puternicul Oz/ Oz The Great and Powerful, care a ajuns si pe marile ecrane din Romania, potrivit The Sun. Citeste si Cine e cea mai sexy femeie din lume In timp ce este transformata .

Cea mai importanta cursa ciclista din vestul tarii, castigata de un ardelean

Cupa Max Ausnit de ciclism pe sosea a fost castigata de Alex Raicu, de la Tusnad Cycling Team, cea mai buna echipa romaneasca a sportului cu pedale. in competitia feminina, pre prima pozitie s-a clasat Alina Rolea, din Campulung.

FOTO Pisica, cea mai frumoasa insula protejata de pe Dunare

Ostrovul Pisica sau Tramsani este cea mai frumoasa zona protejata din judetul Calarasi. Doar cei care detin o barca se incumeta sa viziteze aceste locuri create pe Dunare.

A fost descoperita cea mai veche primata cunoscuta, cu o vechime de 55 mil ani - Archicebus achilles, un hibrid bizar de cativa cm inaltime

Oamenii de stiinta au descoperit cea mai veche fosila de primata si, deci, cel mai vechi stramos al omului, care a trait in urma cu 55 de milioane de ani: o maimuta de cativa centimetri inaltime, care cantarea aproximativ 30 de grame, avea o coada lunga si degete osoase, scrie AFP.

Cel mai mare hotel din New York renunta la room service. Afla de ce

New York Hilton Midtown, cel mai mare hotel din New York City, cu aproximativ 2. 000 de camere anunta ca va renunta din aceasta vara la room service, scrie CNN .

Inundatiile scumpesc legumele. Cel mai mare bazin legumicol din tara, pus pe butuci de furia apelor

Dupa inundatii si grindina, vin scumpirile. Sute de hectare de teren agricol sunt acoperite de apa si sute de sere au fost distruse. Cel mai mare bazin legumicol din tara este pus pe butuci de furia apelor.

Smartphone-ul Allview cu cel mai mare ecran de pana acum, pus in vanzare la pretul recomandat de 1.199 lei incepand cu a doua jumatate a lunii iunie

Brasovenii de la Allview au lansat joi P5 Qmax, smartphone-ul cu cel mai mare ecran din gama proprie, cu un display-ul MVA de 5,3. Terminalul dispune de sistemul de operare Android 4. 1 Jelly Bean, avand procesor cu patru nuclee si camera foto/video de 8MP si va fi disponibil in magazine incepand cu a doua jumatate a lunii iunie, la un pret recomandat de 1. 199 lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )