Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ancheta a Comisiei Europene, la aeroporturile din Cluj si Targu Mures. in vizorul CE, compania WizzAir

România Liberă România Liberă,
Ancheta a Comisiei Europene, la aeroporturile din Cluj si Targu Mures. in vizorul CE, compania WizzAir

Comisia Europeana desfasoara doua anchete separate la aeroporturile din Cluj si Targu Mures. continuă pe România Liberă

CE analizeaza posibile ajutoare de stat pentru aeroporturile din Cluj, Targu Mures si firma Wizz Air

CE a initiat doua investigatii aprofundate separate pentru a stabili daca masurile adoptate in favoarea Aeroportului International Cluj-Napoca, Aeroportului Transilvania Targu Mures si a transportatorilor care.

Ancheta a Comisiei Europene, la aeroporturile din Cluj si Targu Mures. Prima REACTIE a directorului clujean

Comisia Europeana desfasoara doua anchete separate la aeroporturile din Cluj si Targu Mures.

Comisia Europeana investigheaza masurile adoptate de Romania in favoarea aeroporturilor din Cluj-Napoca si Targu Mures

Comisia Europeana CE) a initiat doua investigatii aprofundate separate pentru a stabili daca masurile adoptate in favoarea aeroporturilor din Clu-Napoca si Targu Mures aflate in proprietatea statului) si a transportatorilor aerieni care le utilizeaza in principal Wizz Air) sunt conforme cu normele Uniunii Europene privind ajutoarele de stat, potrivit unui comunicat al Executivului comunitar.

Directorul Aeroportului din Cluj: in cazul anchetei CE este vorba de o reclamatie neadevarata

David Ciceo, directorul Aeroportului International Avram Iancu din Cluj, a declarat ca va pune la dispozitia Comisiei Europene toate actele necesare pentru ancheta pe care aceasta a initiat-o, dupa ce a fost.

CE investigheaza ajutoarele de stat date aeroporturilor din Cluj-Napoca si Targu Mures

Comisia Europeana a initiat doua investigatii aprofundate separate pentru a stabili daca masurile adoptate in favoarea a doua aeroporturi din Transilvania Aeroportul International Cluj-Napoca si Aeroportul Transilvania Targu Mures, aflate in proprietatea statului) si a transportatorilor aerieni care le utilizeaza in principal Wizz Air) sunt conforme cu normele UE privind ajutoarele de stat.

Noua ASA Targu-Mures va debuta in aceasta seara in cupele europene

Vicecampioana Romaniei din sezonul trecut, AS Ardealul Targu-Mures, grupare infiintata in 2008, va debuta in aceasta seara in cupele europene, adversara urmand a fi formatia franceza AS Saint-etienne, un club infiintat in 1919 care are in palmares zece titluri.

Profit de trei ori mai mare pentru Socot Targu Mures

Socot Targu Mures SCTO, a inregistrat un profit de 659. 080 lei, in prima jumatate a anului, de trei ori mai mare fata de perioada similara a anului trecut, conform unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Ministerul german al Finantelor ar vrea sa-i RETRAGA din puteri Comisiei Europene

Ministrul german al Finantelor Wolfgang Schauble vrea sa-i fie retrase anumite puteri Comisiei Europene CE), potrivit unui ziar german, ceea ce Ministerul Finantelor a dezmintit, afirmand ca acesta pleda doar un echilibru corect.

Ce se intampla la Untold Festival dupa miezul noptii. Anuntul facut de CTP din Cluj-Napoca

Compania de Transport Public din Cluj-Napoca a anuntat ca va introduce transport de noapte pe inca o linie de autobuze, pe durata Untold Festival. Astfel,in intervalul 31 iulie 2 august intre orele.

O tanara din Cluj, premiata de Samsung

Expertii uneia dintre cele mai importante companii de tehnologie din lume, Samsung, au premiat o aplicatie creata de studenta a Universitatii Tehnice din Cluj. Aceasta aplicatie permite controlul robotilor cu ajutorul tabletelor si telefoanelor.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )