Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ancheta a Inspectiei Judiciare in cazul violului de la Caracal

Antena3 Antena3,
Ancheta a Inspectiei Judiciare in cazul violului de la Caracal

Autoritatile s-au sesizat in cazul de viol de la Caracal. Ca urmare a informatiilor lansate in spatiul public, referitoare la cazul de agresiune sexuala din Olt, judecatorul Marius Badea, presedintele CSM. continuă pe Antena3

Cazurile de viol, in atentia Avocatului Poporului: Institutia cere Inspectiei Judiciare informatii despre aceste subiecte mediatizate in presa (VIDEO)

Avocatul Poporului a cerut Inspectiei Judiciare a CSM sa ii comunice informatiile pe care le detine despre noile cazuri prezentate de presa si daca au fost dispuse masuri, informeaza B1 TV. in prezent, este o.

Cazurile de viol, in atentia Avocatului Poporului: Institutia cere Inspectiei Judiciare informatii despre situatiile mediatizate in ultima perioada (VIDEO)

Avocatul Poporului a cerut Inspectiei Judiciare a CSM sa ii comunice informatiile pe care le detine despre noile cazuri prezentate de presa si daca au fost dispuse masuri, informeaza B1 TV. in prezent, este o.

Cazul violului de la Vaslui, copiat la Caracal: o fata de 18 ani, violata de patru tineri exact de ziua ei

Oribilul caz de viol petrecut in judetul Vaslui s-a repetat, luna trecuta, si in judetul Olt, unde o fata de 18 ani a fost violata de patru tineri. Desi incidentul a avut loc la jumatatea lunii trecute, cei patru suspecti nu au petrecut nicio zi dupa gratii, ei fiind cercetati si in prezent in libertate, dupa ce Parchetul Caracal a declinat competenta solutionarii cazului catre Parchetul Militar Bucuresti, unul dintre barbati fiind militar.

Efecte ale violului de la Caracal: CSM a sesizat Inspectia Judiciara

Cazul violului asupra adolescentei de 18 ani din comuna Rusanesti, judetul Olt, care a avut loc pe data de 15 iunie, incepe sa-si arate primele efecte. Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara din cadrul institutiei pentru a cerceta daca a fost respectata procedura in domeniu in asemenea cazuri.

Viol Vaslui. Ancheta Parchetului General privind cazul violului din Vaslui, finalizata. Rezultatele, trimise la CSM pentru a fi dispuse masurile necesare

Parchetul General a finalizat ancheta facuta la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui si la Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui, deschisa dupa ce cei sapte tineri acuzati ca au sechestrat-o si violat-o pe tanara de 18 ani au fost eliberati din arest.

Ancheta in cazul violului din Vaslui s-a incheiat. Surse: Procurorul care nu a facut contestatie si-a exercitat functia cu grava neglijenta

Procurorul de sedinta Ingrid Botezatu care nu a facut contestatie in cazul eliberarii din arest a tinerilor acuzati ca au violat o eleva si-a exercitat functia cu grava neglijenta, a constatat Parchetul General, in urma efectuarii unui control la Parchetul pe langa Judecatoria Vaslui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )