Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ancheta in cazul violului din Vaslui s-a incheiat. Surse: Procurorul care nu a facut contestatie si-a exercitat functia cu grava neglijenta

România Liberă România Liberă,
Ancheta in cazul violului din Vaslui s-a incheiat. Surse: Procurorul care nu a facut contestatie si-a exercitat functia cu grava neglijenta

Procurorul de sedinta Ingrid Botezatu care nu a facut contestatie in cazul eliberarii din arest a tinerilor acuzati ca au violat o eleva si-a exercitat functia cu grava neglijenta, a constatat Parchetul General, in urma efectuarii unui control la Parchetul pe langa Judecatoria Vaslui. continuă pe România Liberă

Elena Udrea, despre cazul violatorilor din Vaslui: E o situatie aberanta. Oamenii care au detinut functii importante, arestati pentru fapte de coruptie, sunt un pericol public, dar niste violatori in grup nu

Elena Udrea a afirmat vineri, despre cazul elevei din Vaslui care a fost violata de sapte tineri, ca este o mare ipocrizie a celor care au reactionat acum, precizand ca violatorii sunt liberi inca din.

Lovitura pentru Maruta. Mama victimei violului din Vaslui a transmis o sesizare catre CNA

Mama tinerei din judetul Vaslui care a fost violata de 7 barbati, anul trecut, si care a aparut in direct in emisiunea La Maruta din 21 iulie a transmis, luni, o sesizare la Consiliul National al.

Viol Vaslui. Ancheta Parchetului General privind cazul violului din Vaslui, finalizata. Rezultatele, trimise la CSM pentru a fi dispuse masurile necesare

Parchetul General a finalizat ancheta facuta la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui si la Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui, deschisa dupa ce cei sapte tineri acuzati ca au sechestrat-o si violat-o pe tanara de 18 ani au fost eliberati din arest.

Reactia Pro TV cu privire la difuzarea imaginii cu victima violului din Vaslui: I-am oferit platforma necesara pentru a-si face gandurile publice

Postul de televiziune Pro TV a transmis un punct de vedere cu privire la editia din 21 iulie a emisiunii La Maruta, in cadrul careia au fost difuzate imagini cu victima violului din Vaslui si cu mama acesteia, precizand, printre altele, ca in sedinta Consiliului National al Audiovizualului CNA), in care a fost analizat acest caz, Pro TV a prezentat toate documentele si informatiile solicitate.

Ecaterina Andronescu, despre violatorii din Vaslui: Totul porneste de la educatie!

Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, a vorbit sambata, la Dincolo de stiri cu Cristina Topescu, despre scandalul creat de cazul fetei din Vaslui violate de sapte tineri. Eu cred ca totul porneste .

Ancheta finalizata privind violul din Vaslui. Surse: Abateri disciplinare in cazul procurorilor vasluieni

Ancheta demarata de Parchetul General in cazul procurorilor vasluieni, care au luat decizia de a nu contesta masura de a trimite acasa pe cei sapte violatori din Vaslui, a fost finalizata, informeaza B1.

Victor Ponta, despre cazul de la Vaslui: Cred ca orice om normal a fost indignat

Cred ca orice om normal a fost indignat cand a vazut ceea ce se intampla, a spus premierul Victor Ponta, luni, referitor la cazul fetei violate de sapte tineri din Vaslui. Premierul a declarat, la Subiectiv cu.

Grave abateri in cazul eliberarii violatorilor din Vaslui. Procurorul care a cercetat dosarul, acuzat de neglijenta

Parchetul General a constatat, in urma efectuarii unui control la Parchetul pe langa Judecatoria Vaslui, ca Ingrid Botezatu, procurorul de sedinta care nu a facut contestatie in cazul eliberarii din arest.

Cine o apara pe eleva violata din Vaslui? Magistrat: Judecatorii au dat bir cu fugitii

Cazul din Vaslui este dovada faptului ca judecatorii au dat bir cu fugitii, spune judecatorul Nicolae Tanase. Magistratul a comentat pe larg drama tinerei si problemele din justitie intr-un interviu realizat de.

Procurorii care i-au trimis acasa pe violatorii din Vaslui dau vina unii pe altii pentru situatia la care s-a ajuns

Procurorii care nu au contestat decizia de a trimite acasa pe cei sapte violatori din Vaslui, au gasit motive revoltatoare pentru situatia creata, dand vina unii pe altii. Astfel, procurorul de caz sustine ca el.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )