Libnet.ro
UNICEF

09:00

Procurorii care i-au trimis acasa pe violatorii din Vaslui dau vina unii pe altii pentru situatia la care s-a ajuns

B1 B1,
Procurorii care i-au trimis acasa pe violatorii din Vaslui dau vina unii pe altii pentru situatia la care s-a ajuns

Procurorii care nu au contestat decizia de a trimite acasa pe cei sapte violatori din Vaslui, au gasit motive revoltatoare pentru situatia creata, dand vina unii pe altii. Astfel, procurorul de caz sustine ca el. continuă pe B1

Judecatorii si procurorii care au instrumentat cazul fetei violate, CERCETATI disciplinar

Judecatorii si procurorii care au instrumentat cazul fetei violate din Vaslui sunt cercetati disciplinar pentru exercitarea functiei cu rea-credinta sau grava neglijenta, informeaza un comunicat al Inspectiei Judiciare.

Declaratii gretoase despre violatorii din Vaslui: Nu au facut nimic! Au pupat o fata!

Declaratii scandaloase despre violatorii din Vaslui, facute de unul dintre satenii din Valeni. Nu au facut nimic! Au pupat o fata!, a declarat barbatul. Merg eu la puscarie pentru ei, a spus acesta.

Bunica unuia dintre violatorii din Vaslui: Eu stiam ca e un baiat cuminte, nu stiu ce a fost cu el de a facut asta

Bunica unuia dintre violatorii din Vaslui, Silviu Burada, este foarte necajita. Batrana nu intelege de ce nepotul sau a ajuns sa comita o asemenea fapta si sa nenoroceasca pe viata o biata copila. Silviu.

Dezvaluiri despre judecatorii care i-au lasat in libertate pe violatorii din Vaslui

Unul dintre cei doi judecatori controversati din dosarul violatorilor de la Vaslui activeaza in prezent la Curtea de Apel Iasi. Viorel Munteanu a fost transferat la Sectia penala a instantei iesene exact cand.

GALERIE FOTO: Care sunt cele mai scumpe orase din lume

Inainte de a va planui concediul este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

Marturia unchiului unuia dintre violatorii din Vaslui

Cei sapte tineri din Valeni care au violat-o cu salbaticie pe o eleva de 18 ani. Unchiul lui Silviu Burada, unul dintre cei sapte tineri implicati, isi apara nepotul si arunca vina pe fata!.

REVISTA BLOGURILOR. Zoso, despre violatorii din Vaslui: Este inadmisibil sa lasi liberi suspecti de fapte care implica violenta

De pe blogurile de joi, citim o analiza amanuntita a rezultatelor obtinute de elevi la Evaluarea Nationala, despre motivele pentru care ar trebui sa ii ajutam pe copii din Nepal sa isi construiasca o scoala, dar si despre cazul fetei violate din Vaslui.

Ecaterina Andronescu, despre violatorii din Vaslui: Totul porneste de la educatie!

Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, a vorbit sambata, la Dincolo de stiri cu Cristina Topescu, despre scandalul creat de cazul fetei din Vaslui violate de sapte tineri. Eu cred ca totul porneste .

Victor Ponta: imi dedic toata energia pentru a duce la bun sfarsit, in decembrie 2016, un proiect la care tin foarte mult - scoaterea Romaniei din prapastia economica si sociala

Premierul Victor Ponta pune punct speculatiilor conform carora alegerea lui Liviu Dragnea la sefia PSD nu a fost tocmai democratic. Seful Executivului reitereaza sustinerea pentru cel care va conduce Partidul.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )