Libnet.ro
UNICEF

11:30

Declaratii gretoase despre violatorii din Vaslui: Nu au facut nimic! Au pupat o fata!

Antena3 Antena3,
Declaratii gretoase despre violatorii din Vaslui: Nu au facut nimic! Au pupat o fata!

Declaratii scandaloase despre violatorii din Vaslui, facute de unul dintre satenii din Valeni. Nu au facut nimic! Au pupat o fata!, a declarat barbatul. Merg eu la puscarie pentru ei, a spus acesta. continuă pe Antena3

REVISTA BLOGURILOR. Zoso, despre violatorii din Vaslui: Este inadmisibil sa lasi liberi suspecti de fapte care implica violenta

De pe blogurile de joi, citim o analiza amanuntita a rezultatelor obtinute de elevi la Evaluarea Nationala, despre motivele pentru care ar trebui sa ii ajutam pe copii din Nepal sa isi construiasca o scoala, dar si despre cazul fetei violate din Vaslui.

Bunica unuia dintre violatorii din Vaslui: Eu stiam ca e un baiat cuminte, nu stiu ce a fost cu el de a facut asta

Bunica unuia dintre violatorii din Vaslui, Silviu Burada, este foarte necajita. Batrana nu intelege de ce nepotul sau a ajuns sa comita o asemenea fapta si sa nenoroceasca pe viata o biata copila. Silviu.

100 de minute: Cine sunt judecatorii care i-au eliberat pe violatorii din Vaslui si ce au facut la o saptamana dupa decizie

Judecatorii care i-au eliberat pe cei sapte violatori din Vaslui au parasit orasul dupa decizia de inlocuire a masurii arestarii preventive pentru agresori, cei doi magistrati alegand catedra in defavoarea.

De ce au fost eliberati violatorii din Vaslui? Adina Anghelescu: Nu s-a tinut cont sub nicio forma de gravitatea infractiunii savarsite

Judecatorii Tribunalului din Vaslui au considerat ca masura preventiva a arestului la domiciliu este suficienta pentru violatorii din Vaslui, asta desi cativa dintre ei si-au recunoscut fapta. Nici procurorii nu.

Ce a postat unul dintre violatorii din Vaslui pe Facebook

In timp ce o viata este distrusa, Razvan Rau, unul dintre violatorii din Vaslui, sta pe o retea de socializare si posteaza poze cu titlul Trecem noi si peste asta. Ceea ce e cu adevarat deplorabil este reactia.

REVISTA PRESEI. Romanii cer pedepse exemplare, inclusiv castrarea chimica, pentru violatorii din Vaslui

Din ziarele de luni, aflam ca au fost stranse mii de semnaturi pentru pedepsirea violatorilor din Vaslui, care sunt paradoxurile generate de Noul Cod Fiscal, ca Grecia a acceptat, la Bruxelles, un plan propus de creditori pentru a nu iesi din zona euro, dar si de ce Iohannis a respins promulgarea Noului Cod Fiscal.

Dezvaluiri despre judecatorii care i-au lasat in libertate pe violatorii din Vaslui

Unul dintre cei doi judecatori controversati din dosarul violatorilor de la Vaslui activeaza in prezent la Curtea de Apel Iasi. Viorel Munteanu a fost transferat la Sectia penala a instantei iesene exact cand.

Mesajul unui vasluian din diaspora despre violatorii din judetul sau

Vasluianul Mihai Tufa 30 ani), stabilit in prezent in Germania, a transmis zilele trecute un mesaj de solidaritate pentru eleva violata din Vaslui. in spatele mesajului se ascunde o poveste emotionanta, Mihai.

Marturia unchiului unuia dintre violatorii din Vaslui

Cei sapte tineri din Valeni care au violat-o cu salbaticie pe o eleva de 18 ani. Unchiul lui Silviu Burada, unul dintre cei sapte tineri implicati, isi apara nepotul si arunca vina pe fata!.

Sylvia vrea pedeapsa dureroasa pentru violatorii tinerei din Vaslui

Sylvia se arata revoltata de decizia judecatorilor de a-i achita pe cei sapte care au violat-o pe tanara din Vaslui. Artista spune ca o doare sufletul vazand in ce situatie s-a ajuns si ca si-ar dori sa ii vada pe agresori biciuiti in piata publica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )