Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mesajul unui vasluian din diaspora despre violatorii din judetul sau

Antena3 Antena3,
Mesajul unui vasluian din diaspora despre violatorii din judetul sau

Vasluianul Mihai Tufa 30 ani), stabilit in prezent in Germania, a transmis zilele trecute un mesaj de solidaritate pentru eleva violata din Vaslui. in spatele mesajului se ascunde o poveste emotionanta, Mihai. continuă pe Antena3

Un vasluian din diaspora, despre cazul fetei violate de sapte barbati: Cea mai buna prietena a mea a fost violata. in Romania, violatorii au viitor de aur

Campania Adevarul, Dreptate pentru fata violata din Vaslui, continua cu povestea unui vasluian plecat din tara care marturiseste ca si o prietena a lui a trecut printr-un viol, dar povesteste si cum se vede din diaspora tot ce s-a intamplat la el in judet.

Declaratii gretoase despre violatorii din Vaslui: Nu au facut nimic! Au pupat o fata!

Declaratii scandaloase despre violatorii din Vaslui, facute de unul dintre satenii din Valeni. Nu au facut nimic! Au pupat o fata!, a declarat barbatul. Merg eu la puscarie pentru ei, a spus acesta.

REVISTA BLOGURILOR. Zoso, despre violatorii din Vaslui: Este inadmisibil sa lasi liberi suspecti de fapte care implica violenta

De pe blogurile de joi, citim o analiza amanuntita a rezultatelor obtinute de elevi la Evaluarea Nationala, despre motivele pentru care ar trebui sa ii ajutam pe copii din Nepal sa isi construiasca o scoala, dar si despre cazul fetei violate din Vaslui.

Furt in biroul unui viceprimar din Iasi. Cum a reusit o femeie sa SUSTRAGA mobilul unei consiliere locale

O femeie este cercetata dupa ce ar fi furat telefonul mobil al unei consiliere locale din Iasi, lasat in biroul unuia dintre viceprimari. Femeia a fost prinsa de politistii locali in apropiere de cladirea Primariei .

CSM sesizeaza Inspectia Judiciara in cazul unui viol din Giurgiu petrecut in anul 2013

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara pentru a face verificari in cazul unei minore din judesul Girgiu violata in urma cu doi ani, scrie Agerpres. Ca urmare a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )