Libnet.ro
UNICEF

13:30

Furt in biroul unui viceprimar din Iasi. Cum a reusit o femeie sa SUSTRAGA mobilul unei consiliere locale

România Liberă România Liberă,
Furt in biroul unui viceprimar din Iasi. Cum a reusit o femeie sa SUSTRAGA mobilul unei consiliere locale

O femeie este cercetata dupa ce ar fi furat telefonul mobil al unei consiliere locale din Iasi, lasat in biroul unuia dintre viceprimari. Femeia a fost prinsa de politistii locali in apropiere de cladirea Primariei . continuă pe România Liberă

Asasinul fetei ucise in parcul Copou din Iasi, pe punctul de a fi eliberat

Asasinul fetei olimpice din Iasi, ucise in parcul Copou, este pe punctul de a fi eliberat din inchisoare. Adolescenta ucisa de prietenul ei, in martie, in Iasi, era eleva in clasa a IX-a la liceul Dimitrie.

O echipa din cadrul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi va acorda consiliere de specialitate pentru fata violata din Vaslui

Fata din Vaslui care a fost violata de sapte tineri va primi asistenta specializata din partea unei echipe din cadrul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi, informeaza Agerpres. Avand in vedere ca.

FOTO. Legia Varsovia a ajuns pe aeroportul din Iasi, pentru returul cu FC Botosani din Liga Europa

Legia Varsovia a ajuns, miercuri, in Moldova, dupa ce avionul polonezilor a aterizat la Iasi. Polonezii vor disputa, la Botosani, returul din runda a doua a Ligii Europa, impotriva echipei din Liga I.

CSM sesizeaza Inspectia Judiciara in cazul unui viol din Giurgiu petrecut in anul 2013

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara pentru a face verificari in cazul unei minore din judesul Girgiu violata in urma cu doi ani, scrie Agerpres. Ca urmare a.

Mesajul unui vasluian din diaspora despre violatorii din judetul sau

Vasluianul Mihai Tufa 30 ani), stabilit in prezent in Germania, a transmis zilele trecute un mesaj de solidaritate pentru eleva violata din Vaslui. in spatele mesajului se ascunde o poveste emotionanta, Mihai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )