Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ecaterina Andronescu, despre violatorii din Vaslui: Totul porneste de la educatie!

Antena3 Antena3,
Ecaterina Andronescu, despre violatorii din Vaslui: Totul porneste de la educatie!

Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, a vorbit sambata, la Dincolo de stiri cu Cristina Topescu, despre scandalul creat de cazul fetei din Vaslui violate de sapte tineri. Eu cred ca totul porneste . continuă pe Antena3

Declaratii gretoase despre violatorii din Vaslui: Nu au facut nimic! Au pupat o fata!

Declaratii scandaloase despre violatorii din Vaslui, facute de unul dintre satenii din Valeni. Nu au facut nimic! Au pupat o fata!, a declarat barbatul. Merg eu la puscarie pentru ei, a spus acesta.

REVISTA BLOGURILOR. Zoso, despre violatorii din Vaslui: Este inadmisibil sa lasi liberi suspecti de fapte care implica violenta

De pe blogurile de joi, citim o analiza amanuntita a rezultatelor obtinute de elevi la Evaluarea Nationala, despre motivele pentru care ar trebui sa ii ajutam pe copii din Nepal sa isi construiasca o scoala, dar si despre cazul fetei violate din Vaslui.

Bunica unuia dintre violatorii din Vaslui: Eu stiam ca e un baiat cuminte, nu stiu ce a fost cu el de a facut asta

Bunica unuia dintre violatorii din Vaslui, Silviu Burada, este foarte necajita. Batrana nu intelege de ce nepotul sau a ajuns sa comita o asemenea fapta si sa nenoroceasca pe viata o biata copila. Silviu.

De ce au fost eliberati violatorii din Vaslui? Adina Anghelescu: Nu s-a tinut cont sub nicio forma de gravitatea infractiunii savarsite

Judecatorii Tribunalului din Vaslui au considerat ca masura preventiva a arestului la domiciliu este suficienta pentru violatorii din Vaslui, asta desi cativa dintre ei si-au recunoscut fapta. Nici procurorii nu.

Ecaterina Andronescu, despre conducerea interimara a PSD: Nu am negociat cu nimeni. Am spus colegilor ca pot sa fiu in echipa cu oricare dintre ei (VIDEO)

Ecaterina Andronescu a declarat miercuri dupa sedinta Comitetului Eexvutiv al PSD in care se alege un nou presedinte interimar al partidului ca poate lucra cu oricare dintre cei doi candidati, Liviu Dragnea si.

Ecaterina Andronescu, despre votul pentru sefia interimara a PSD: intotdeauna e mai potrivit cel care castiga cele mai multe voturi

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a afirmat, la finalul votului din Comitetul executiv pentru sefia interimara a PSD, ca ii apreciaza pe cei doi candidati, Liviu Dragnea si Rovana Plumb, aratand ca.

Dezvaluiri despre judecatorii care i-au lasat in libertate pe violatorii din Vaslui

Unul dintre cei doi judecatori controversati din dosarul violatorilor de la Vaslui activeaza in prezent la Curtea de Apel Iasi. Viorel Munteanu a fost transferat la Sectia penala a instantei iesene exact cand.

Mesajul unui vasluian din diaspora despre violatorii din judetul sau

Vasluianul Mihai Tufa 30 ani), stabilit in prezent in Germania, a transmis zilele trecute un mesaj de solidaritate pentru eleva violata din Vaslui. in spatele mesajului se ascunde o poveste emotionanta, Mihai.

Marturia unchiului unuia dintre violatorii din Vaslui

Cei sapte tineri din Valeni care au violat-o cu salbaticie pe o eleva de 18 ani. Unchiul lui Silviu Burada, unul dintre cei sapte tineri implicati, isi apara nepotul si arunca vina pe fata!.

Elena Udrea, despre cazul violatorilor din Vaslui: E o situatie aberanta. Oamenii care au detinut functii importante, arestati pentru fapte de coruptie, sunt un pericol public, dar niste violatori in grup nu

Elena Udrea a afirmat vineri, despre cazul elevei din Vaslui care a fost violata de sapte tineri, ca este o mare ipocrizie a celor care au reactionat acum, precizand ca violatorii sunt liberi inca din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )