Libnet.ro
UNICEF

11:30

Judecatorii si procurorii care au instrumentat cazul fetei violate, CERCETATI disciplinar

România Liberă România Liberă,
Judecatorii si procurorii care au instrumentat cazul fetei violate, CERCETATI disciplinar

Judecatorii si procurorii care au instrumentat cazul fetei violate din Vaslui sunt cercetati disciplinar pentru exercitarea functiei cu rea-credinta sau grava neglijenta, informeaza un comunicat al Inspectiei Judiciare. continuă pe România Liberă

Magistratii din cazul fetei violate, cercetati pentru rea-credinta si neglijenta

S-a inceput cercetarea disciplinara fata de unii dintre magistratii implicati in dispunerea masurilor preventive in cauza aflata pe rolul judecatoriei Vaslui, ce are ca obiect savarsirea infractiunilor de.

Procurorii de la Vaslui, luati la bani marunti de Parchetul General in cazul fetei violate

Doi procurori de la Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ) fac verificari la Parchetul Judecatoriei Vaslui si la Parchetul Tribunalului Vaslui in cazul fetei violate de sapte tineri, au declarat pentru Mediafax reprezentantii Biroului de Presa al PICCJ.

Procurorii Parchetului ICCJ verifica instantele din Vaslui, in cazul fetei violate

Doi procurori de la Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ) efectueaza verificari la Parchetul Judecatoriei Vaslui si la Parchetul Tribunalului Vaslui in cazul fetei violate de sapte tineri, au declarat reprezentantii Biroului de Presa al PICCJ .

Ministrul Justitiei, prima reactie in cazul fetei violate din Vaslui: Justitia se face in sala de judecata

Ministrul Justitiei a avut prima reactie in cazul fetei violate de sapte tineri din Vaslui. Justitia se face in sala de judecata, spune Robert Cazanciuc, care nu a dorit sa comenteze mai mult pe.

Cazul fetei violate declanseaza anchete in justitie

Tot mai multi politicieni reactioneaza in scandalul creat de cazul fetei violate de sapte tineri. Parlamentari din mai multe partide politice cer reluarea dezbaterilor pe proiectul legii castrarii chimice a.

Mircea Badea, despre cazul fetei violate din Vaslui: Justitia din Romania este oribila

Realizatorul emisiunii in Gura Presei de la Antena 3, Mircea Badea, a comentat, luni, reactia procurorilor in cazul fetei violate din Vaslui.

Cazul fetei violate din Vaslui. Cum s-a ajuns la o adevarata isterie colectiva

Cazul tinerei violate de sapte tineri din Vaslui a generat derapaje institutionale in lant pentru ca astazi sa ajungem la un fel de apogeu al nebuniei colective care a cuprins Romania. Cum au ajuns in libertate cei sapte tineri acuzati de viol si de ce a fost cuprinsa Romania de o adevarata isterie, cum niste erori de sistem au generat apoi un lant de excese? O scurta recapitulare a faptelor ne ajuta sa intelegem mai bine cum functionarea defectuoasa a unor institutii duce la dezechilibre grave intr-o societate.

Ponta, prima reactie in cazul fetei violate. Premierul i-a sugerat ministrului Justitiei sa demisioneze

Premierul Victor Ponta si-a exprimat indignarea fata de cazul elevei violate, amintind ca justitia trebuie sa-i pedepseasca pe toti in mod egal, dar mai ales pe care care comit crime, violuri si talharii.

Cazul fetei violate. Este foarte grav ca lucrurile se petrec in acest fel. Schimbarea mentalitatii este anevoioasa

Cred ca va trece mult timp pentru ca fata sa se reintregreze in mod normal, a declarat psihologul Hanibal Dumitrascu referitor la cazul tinerei violate din Vaslui. Psihologul Hanibal Dumitrascu considera.

Reactii dezgustatoare in cazul fetei violate din Vaslui. Va spun sincer ca am plans cand i-a arestat

Cazul elevei violate din Valeni imparte comunitatea in doua tabere. Unii sunt revoltati de faptul ca cei sapte tineri acuzati de viol au fost lasati in libertate. Altii considera ca acestia au facut o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )