Libnet.ro
UNICEF

09:30

Grave abateri in cazul eliberarii violatorilor din Vaslui. Procurorul care a cercetat dosarul, acuzat de neglijenta

Antena3 Antena3,
Grave abateri in cazul eliberarii violatorilor din Vaslui. Procurorul care a cercetat dosarul, acuzat de neglijenta

Parchetul General a constatat, in urma efectuarii unui control la Parchetul pe langa Judecatoria Vaslui, ca Ingrid Botezatu, procurorul de sedinta care nu a facut contestatie in cazul eliberarii din arest. continuă pe Antena3

Elena Udrea, despre cazul violatorilor din Vaslui: E o situatie aberanta. Oamenii care au detinut functii importante, arestati pentru fapte de coruptie, sunt un pericol public, dar niste violatori in grup nu

Elena Udrea a afirmat vineri, despre cazul elevei din Vaslui care a fost violata de sapte tineri, ca este o mare ipocrizie a celor care au reactionat acum, precizand ca violatorii sunt liberi inca din.

Decizie de ultima ora in cazul tinerei violate din Vaslui. Ce se va intampla in comuna Valeni

Conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Vaslui a decis suplimentarea dispozitivelor in comuna Valeni unde, in ultimele zile, s-au inregistrat o serie de incidente, legate de cazul celor sapte .

Magistratii implicati in cazul fetei violate din Vaslui, cercetati disciplinar pentru rea-credinta si neglijenta

Inspectia Judiciara a anuntat, vineri, ca a inceput cercetarea disciplinarea fata de unii magistrati implicati in dispunerea masurilor preventive in cauza aflata pe rolul Judecatoriei Vaslui care are ca.

Cazul fetei violate din Vaslui i-a scandalizat pe romani: Peste 1.700 de persoane si-au anuntat intentia de a iesi duminica in strada pentru a condamna justitia nedreapta si violul

Romanii ies in strada, duminica, in Piata Universitatii din Capitala, pentru a condamna in mod public justitia nedreapta si violul. Organizatorii spun ca este momentul ca romanii sa ia atitudine in.

Incredibil. Sustinatorii celor sapte violatori din Vaslui au votat un deputat condamnat pentru viol

Situatie incredibila in localitatea violatorilor din Vaslui. Oamenii care duc o campanie agresiva la adresa fetei abuzate au votat un deputat care a fost condamnat pentru viol. in 1985, Dan Bordeianu impreuna cu.

Ancheta in cazul violului din Vaslui s-a incheiat. Surse: Procurorul care nu a facut contestatie si-a exercitat functia cu grava neglijenta

Procurorul de sedinta Ingrid Botezatu care nu a facut contestatie in cazul eliberarii din arest a tinerilor acuzati ca au violat o eleva si-a exercitat functia cu grava neglijenta, a constatat Parchetul General, in urma efectuarii unui control la Parchetul pe langa Judecatoria Vaslui.

Ancheta finalizata privind violul din Vaslui. Surse: Abateri disciplinare in cazul procurorilor vasluieni

Ancheta demarata de Parchetul General in cazul procurorilor vasluieni, care au luat decizia de a nu contesta masura de a trimite acasa pe cei sapte violatori din Vaslui, a fost finalizata, informeaza B1.

Autorul petitiei care cere arestarea violatorilor din Vaslui: Prea multa sfidare. Vreau sa pot trai la mine acasa!

Cristian Nicolae Lupu, un licean care intra in clasa a XII-a la Colegiul National Pedagogic Constantin Bratescu din Constanta, este cel care a initiat petitia prin care se cere arestarea celor sapte violatori din Vaslui. Initiativa liceanului a devenit cea mai populara petitie online de pe site-ul specializat, strangand aproximativ 400. 000 semnaturi.

Procurorii care i-au trimis acasa pe violatorii din Vaslui dau vina unii pe altii pentru situatia la care s-a ajuns

Procurorii care nu au contestat decizia de a trimite acasa pe cei sapte violatori din Vaslui, au gasit motive revoltatoare pentru situatia creata, dand vina unii pe altii. Astfel, procurorul de caz sustine ca el.

Ecaterina Andronescu, despre violatorii din Vaslui: Totul porneste de la educatie!

Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, a vorbit sambata, la Dincolo de stiri cu Cristina Topescu, despre scandalul creat de cazul fetei din Vaslui violate de sapte tineri. Eu cred ca totul porneste .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )