Libnet.ro
UNICEF

11:30

Autorul petitiei care cere arestarea violatorilor din Vaslui: Prea multa sfidare. Vreau sa pot trai la mine acasa!

Adevărul Adevărul,
Autorul petitiei care cere arestarea violatorilor din Vaslui: Prea multa sfidare. Vreau sa pot trai la mine acasa!

Cristian Nicolae Lupu, un licean care intra in clasa a XII-a la Colegiul National Pedagogic Constantin Bratescu din Constanta, este cel care a initiat petitia prin care se cere arestarea celor sapte violatori din Vaslui. Initiativa liceanului a devenit cea mai populara petitie online de pe site-ul specializat, strangand aproximativ 400. 000 semnaturi. continuă pe Adevărul

Elena Udrea, despre cazul violatorilor din Vaslui: E o situatie aberanta. Oamenii care au detinut functii importante, arestati pentru fapte de coruptie, sunt un pericol public, dar niste violatori in grup nu

Elena Udrea a afirmat vineri, despre cazul elevei din Vaslui care a fost violata de sapte tineri, ca este o mare ipocrizie a celor care au reactionat acum, precizand ca violatorii sunt liberi inca din.

Cine este autorul petitiei care a unit Romania si care cere arestarea celor sapte violatori din Vaslui. Prea multa sfidare. Vreau sa pot trai la mine acasa!

Cristian Nicolae Lupu, un licean care intra in clasa a XII-a la Colegiul National Pedagogic Constantin Bratescu din Constanta, este cel care a initiat petitia prin care se cere arestarea celor sapte violatori din Vaslui. Initiativa liceanului a devenit cea mai populara petitie online de pe site-ul specializat, strangand aproximativ 400. 000 semnaturi.

Cine este autorul petitiei care a unit Romania cerand arestarea celor sapte violatori. Am fost revoltat! Vreau sa pot trai la mine acasa!

Cristian Nicolae Lupu, care intra in clasa a XII-a la Colegiul National Pedagogic Constantin Bratescu din Constanta, este cel care a initiat petitia prin care se cere arestarea celor sapte violatori din Vaslui. Initiativa liceanului a devenit cea mai populara petitie online de pe site-ul specializat, strangand aproximativ 400. 000 semnaturi.

Petitia prin care se cere arestarea celor 7 violatori, initiata de un elev: Romanii s-au saturat sa taca in fata deciziilor luate de cineva, in favoarea altcuiva

Petitia prin care se cere arestarea celor sapte violatori din judetul Vaslui a ajuns la peste 350. 000 de semnaturi, iar initiatorul acesteia, un elev de clasa a XII-a, face primele lamuriri in privinta demersului, subliniind ca a dorit, prin gestul sau, sa atraga atentia celor care interpreteaza legea.

Incredibil. Sustinatorii celor sapte violatori din Vaslui au votat un deputat condamnat pentru viol

Situatie incredibila in localitatea violatorilor din Vaslui. Oamenii care duc o campanie agresiva la adresa fetei abuzate au votat un deputat care a fost condamnat pentru viol. in 1985, Dan Bordeianu impreuna cu.

Motive INCREDIBILE pentru eliberarea infractorilor din Vaslui: Sunt la PRIMUL viol

Un motiv uluitor apare in motivarea Judecatoriei Vaslui, referitor la eliberarea a trei dintre violatorii fetei din Vaslui - primul viol. in cazul violatorilor de la Vaslui, trei dintre ei au fost eliberati.

O eleva din Vaslui, disparuta de doua zile! Ce bilet de adio a lasat

Politistii din Vaslui sunt in alerta din nou. O adolescenta de 17 ani a disparut de acasa lasand un bilet de adio in care isi cere scuze familiei pentru gestul pe care urmeaza sa il faca. Rudele spun ca.

Procurorii care i-au trimis acasa pe violatorii din Vaslui dau vina unii pe altii pentru situatia la care s-a ajuns

Procurorii care nu au contestat decizia de a trimite acasa pe cei sapte violatori din Vaslui, au gasit motive revoltatoare pentru situatia creata, dand vina unii pe altii. Astfel, procurorul de caz sustine ca el.

Eleva disparuta din Vaslui a fost gasita! Fata este in stare de soc

UPDATE - Adolescenta de 17 ani din Vaslui care a fugit de acasa a fost gasita in zona garii din oras. Fata este in stare de soc, nu este coerenta, iar in aceste momente un psiholog urmeaza sa discute cu ea.

CNA a AMANAT cazul victimei violului din Vaslui. Care este motivul

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a hotarat sa amane discutarea emisiunii La Maruta, de la Pro TV, in care a fost dezvaluita identitatea victimei violului din Vaslui, in speranta ca familia tinerei va face o sesizare scrisa in acest caz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )