Libnet.ro
UNICEF

11:30

O eleva din Vaslui, disparuta de doua zile! Ce bilet de adio a lasat

Antena3 Antena3,
O eleva din Vaslui, disparuta de doua zile! Ce bilet de adio a lasat

Politistii din Vaslui sunt in alerta din nou. O adolescenta de 17 ani a disparut de acasa lasand un bilet de adio in care isi cere scuze familiei pentru gestul pe care urmeaza sa il faca. Rudele spun ca. continuă pe Antena3

Eleva premianta din Vaslui, disparuta de acasa de doua zile, a fost gasita in zona garii din oras in stare de soc. Ce a scris pe biletul pe care l-a lasat parintilor

Georgiana Livint de 17 ani a disparut de acasa de joi, 23 iulie, cand a afirmat ca merge la ziua unei prietene. Adolescenta nu a mai ajuns la petrecere, iar de atunci nu a mai dat niciun semn de viata. Politistii au gasit-o sambata dupa-amiaza in zona garii din Vaslui.

Eleva premianta din Vaslui, disparuta de acasa de doua zile. Ce scrie pe biletul pe care l-a lasat parintilor

Georgiana Livint de 17 ani a disparut de acasa de joi, 23 iulie, cand a afirmat ca merge la ziua unei prietene. Adolescenta nu a mai ajuns la petrecere, iar de atunci nu a mai dat niciun semn de viata.

Eleva disparuta din Vaslui a fost gasita! Fata este in stare de soc

UPDATE - Adolescenta de 17 ani din Vaslui care a fugit de acasa a fost gasita in zona garii din oras. Fata este in stare de soc, nu este coerenta, iar in aceste momente un psiholog urmeaza sa discute cu ea.

Cine o apara pe eleva violata din Vaslui? Magistrat: Judecatorii au dat bir cu fugitii

Cazul din Vaslui este dovada faptului ca judecatorii au dat bir cu fugitii, spune judecatorul Nicolae Tanase. Magistratul a comentat pe larg drama tinerei si problemele din justitie intr-un interviu realizat de.

Rezultatul verificarilor Inspectiei Judiciare in cazul judecatorilor care au decis eliberarea tinerilor din Vaslui care au violat o fata, anuntate in 90 de zile: in cazul declaratiilor politice, rezultatele transmise si de doua ori mai repede

In 90 de zile Inspectia Judiciara ar putea anunta rezultatul verificarilor facute in cazul judecatorilor care au decis cercetarea in libertate a celor sapte tineri din Vaslui acuzati ca au violat o tanara.

CNA ia atitudine in cazul victimei violului din Vaslui: Mama fetei, sunata in direct in timpul sedintei. Luarea unei decizii in acest caz, amanata intrucat au aparut noi informatii

Cazul tinerei violate din Vaslui ia amploare. CNA s-a autosesizat dupa ce, marti, eleva a aparut in cadrul emisiunii La Maruta de pe Pro TV. in sedinta de joi a Consiliului National al Audiovizualului,.

Motive INCREDIBILE pentru eliberarea infractorilor din Vaslui: Sunt la PRIMUL viol

Un motiv uluitor apare in motivarea Judecatoriei Vaslui, referitor la eliberarea a trei dintre violatorii fetei din Vaslui - primul viol. in cazul violatorilor de la Vaslui, trei dintre ei au fost eliberati.

Ecaterina Andronescu, despre violatorii din Vaslui: Totul porneste de la educatie!

Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, a vorbit sambata, la Dincolo de stiri cu Cristina Topescu, despre scandalul creat de cazul fetei din Vaslui violate de sapte tineri. Eu cred ca totul porneste .

Incredibil. Sustinatorii celor sapte violatori din Vaslui au votat un deputat condamnat pentru viol

Situatie incredibila in localitatea violatorilor din Vaslui. Oamenii care duc o campanie agresiva la adresa fetei abuzate au votat un deputat care a fost condamnat pentru viol. in 1985, Dan Bordeianu impreuna cu.

Elena Udrea, despre cazul violatorilor din Vaslui: E o situatie aberanta. Oamenii care au detinut functii importante, arestati pentru fapte de coruptie, sunt un pericol public, dar niste violatori in grup nu

Elena Udrea a afirmat vineri, despre cazul elevei din Vaslui care a fost violata de sapte tineri, ca este o mare ipocrizie a celor care au reactionat acum, precizand ca violatorii sunt liberi inca din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )