Libnet.ro
UNICEF

11:30

Eleva disparuta din Vaslui a fost gasita! Fata este in stare de soc

Antena3 Antena3,
Eleva disparuta din Vaslui a fost gasita! Fata este in stare de soc

UPDATE - Adolescenta de 17 ani din Vaslui care a fugit de acasa a fost gasita in zona garii din oras. Fata este in stare de soc, nu este coerenta, iar in aceste momente un psiholog urmeaza sa discute cu ea. continuă pe Antena3

Cine o apara pe eleva violata din Vaslui? Magistrat: Judecatorii au dat bir cu fugitii

Cazul din Vaslui este dovada faptului ca judecatorii au dat bir cu fugitii, spune judecatorul Nicolae Tanase. Magistratul a comentat pe larg drama tinerei si problemele din justitie intr-un interviu realizat de.

Catalin Maruta, raspuns vehement celor care il acuza pentru interviul cu eleva violata din Vaslui

In emisiunea de ieri, marti 21 iulie, am avut un interviu cu mama victimei agresiunii de la Valeni, jud. Vaslui. Reporterul nostru i-a cerut interviul, iar ea a fost de acord sa il dea chiar in casa ei, unde se simtea.

Eleva premianta din Vaslui, disparuta de acasa de doua zile, a fost gasita in zona garii din oras in stare de soc. Ce a scris pe biletul pe care l-a lasat parintilor

Georgiana Livint de 17 ani a disparut de acasa de joi, 23 iulie, cand a afirmat ca merge la ziua unei prietene. Adolescenta nu a mai ajuns la petrecere, iar de atunci nu a mai dat niciun semn de viata. Politistii au gasit-o sambata dupa-amiaza in zona garii din Vaslui.

O batrana de 75 de ani din Dej a fost gasita intr-o balta de sange. A ajuns cu 16 coaste rupte la spital

O batrana de 75 de ani din Dej a fost gasita intr-o balta de sange, in casa, de o vecina. Femeia a fost batuta atat de tare, incat a ajuns cu 16 coaste rupte la spital. Totul pentru o pereche de cercei.

O eleva din Vaslui, disparuta de doua zile! Ce bilet de adio a lasat

Politistii din Vaslui sunt in alerta din nou. O adolescenta de 17 ani a disparut de acasa lasand un bilet de adio in care isi cere scuze familiei pentru gestul pe care urmeaza sa il faca. Rudele spun ca.

Eleva premianta din Vaslui, disparuta de acasa de doua zile. Ce scrie pe biletul pe care l-a lasat parintilor

Georgiana Livint de 17 ani a disparut de acasa de joi, 23 iulie, cand a afirmat ca merge la ziua unei prietene. Adolescenta nu a mai ajuns la petrecere, iar de atunci nu a mai dat niciun semn de viata.

CNA ia atitudine in cazul victimei violului din Vaslui: Mama fetei, sunata in direct in timpul sedintei. Luarea unei decizii in acest caz, amanata intrucat au aparut noi informatii

Cazul tinerei violate din Vaslui ia amploare. CNA s-a autosesizat dupa ce, marti, eleva a aparut in cadrul emisiunii La Maruta de pe Pro TV. in sedinta de joi a Consiliului National al Audiovizualului,.

Mesajele de incurajare pentru fata violata din Vaslui continua: Sa lupte! Cei 7 s-au amuzat de suferinta ei. Daca ar fi fost sora fiecaruia dintre ei ce-ar fi facut?

Romanii scandalizati de drama tinerei de 18 ani din Vaslui, victima a unui viol in grup, continua sa-i trimita adolescentei mesaje de incurajare.

Ce audienta a avut emisiunea lui Maruta cand au fost difuzate imagini cu victima violului din Vaslui

Imaginile cu victima violului din Vaslui, facute publice, marti, de realizatorul TV Catalin Maruta, nu au crescut audienta emisiunii lui, La Maruta. De fapt, editia emisiunii care a avut tema violului a avut mai putini telespectatori fata de cea din ziua precedenta.

Declaratii gretoase despre violatorii din Vaslui: Nu au facut nimic! Au pupat o fata!

Declaratii scandaloase despre violatorii din Vaslui, facute de unul dintre satenii din Valeni. Nu au facut nimic! Au pupat o fata!, a declarat barbatul. Merg eu la puscarie pentru ei, a spus acesta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )