Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cine este autorul petitiei care a unit Romania si care cere arestarea celor sapte violatori din Vaslui. Prea multa sfidare. Vreau sa pot trai la mine acasa!

Adevărul Adevărul,
Cine este autorul petitiei care a unit Romania si care cere arestarea celor sapte violatori din Vaslui. Prea multa sfidare. Vreau sa pot trai la mine acasa!

Cristian Nicolae Lupu, un licean care intra in clasa a XII-a la Colegiul National Pedagogic Constantin Bratescu din Constanta, este cel care a initiat petitia prin care se cere arestarea celor sapte violatori din Vaslui. Initiativa liceanului a devenit cea mai populara petitie online de pe site-ul specializat, strangand aproximativ 400. 000 semnaturi. continuă pe Adevărul

Cine este autorul petitiei care a unit Romania cerand arestarea celor sapte violatori. Am fost revoltat! Vreau sa pot trai la mine acasa!

Cristian Nicolae Lupu, care intra in clasa a XII-a la Colegiul National Pedagogic Constantin Bratescu din Constanta, este cel care a initiat petitia prin care se cere arestarea celor sapte violatori din Vaslui. Initiativa liceanului a devenit cea mai populara petitie online de pe site-ul specializat, strangand aproximativ 400. 000 semnaturi.

Autorul petitiei care cere arestarea violatorilor din Vaslui: Prea multa sfidare. Vreau sa pot trai la mine acasa!

Cristian Nicolae Lupu, un licean care intra in clasa a XII-a la Colegiul National Pedagogic Constantin Bratescu din Constanta, este cel care a initiat petitia prin care se cere arestarea celor sapte violatori din Vaslui. Initiativa liceanului a devenit cea mai populara petitie online de pe site-ul specializat, strangand aproximativ 400. 000 semnaturi.

Jefuit de 100.000 de euro in centrul Parisului. Cine este ghinionistul

Diplomatul era intr-o masina de lux in fata Amabasadei Pakistanului cand a fost atacat cu gaz lacrimogen. Hotul a reusit sa fure sacosa in care erau 100. 000 de euro.

Cum s-a bronzat asa? N-ai sa crezi cine este negricioasa asta

Vara torida si bronz din belsug. Cel putin pentru o frumoasa care cu greu ar putea fi luata drept blonda care a cucerit inimile barbatilor.

Subiectele Zilei: Iohannis, un presedinte ce a ignorat votul romanilor la referendum; Cine este Delia Velculescu, noua sefa a misiunii FMI la Atena; Dupa 5 ani de gestiune, Victor Ponta lasa mostenire PSD datorii de 32 milioane de lei - document oficial

Pilotii romani au ajuns la bordul avioanelor F16 care ne costa 600 de milioane EUR. Primele antrenamente au loc in Portugalia. Personalitati romane pe coperta revistei Time. Ana Pauker era considerata de americani cea mai puternica femeie din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )