Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ancheta la marile companii de recrutare din Franta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ancheta la marile companii de recrutare din Franta

Autoritatea pentru Concurenta din Franta a lansat o ancheta privind anumite activitati ale companiilor de recrutare a fortei de munca Adecco SA, ManpowerGroup Inc. si Randstad Holding NV, insa aceasta nu ofera detalii privind investigatia. continuă pe Ziarul Bursa

Oficial: Cauza accidentului feroviar din Franta, soldat cu moartea a 6 oameni - o piesa de otel care lega doua sine s-a desprins

Societatea nationala a cailor ferate SNCF) din Franta a confirmat cauza deraierii unui tren in apropiere de Paris vineri noapte, accident care a provocat moartea a 6 persoane. Deraierea a fost cauzata de o piesa de otel care lega doua sine si care s-a desprins. Primele constatari efectuate la locul accidentului, produs vineri in gara Bretigny-sur-Orge, la sud de Paris, confirma ipoteza unei deraieri provocate de aceasta piesa de otel numita eclisa, a declarat in cadrul unei conferinte de presa presedintele SNCF, Guillaume Pepy.

UPDATE: Accidentul feroviar din Franta a fost cauzat de o defectiune produsa la un macaz

UPDATE 13:15 - Accidentul feroviar din Franta probabil a fost cauzat de o defectiune produsa la un macaz, conform concluziilor preliminare ale anchetei, anuntate de SNCF, relateaza AFP, conform Mediafax. Un.

MAE confirma accidentul de sambata din Franta: Ambasada Romaniei este pregatita sa acorde asistenta

Ministerul Afacerilor Externe confirma accidentul de sambata din Franta, precizand ca Ambasada Romaniei la Paris este in contact cu Jandarmeria din Bordeaux, care ancheteaza cauzele incidentului, si este.

VIDEO UPDATE Accidentul feroviar din Franta: Nu a fost vorba de o problema umana - ministru/ Cauza a fost o defectiune la un macaz

Catastrofa feroviara care a avut loc la Bretigny-sur-Orge, in apropiere de Paris, in care si-au pierdut viata 6 persoane, nu a avut loc din cauza unei probleme umane, a declarat sambata ministrul Transporturilor, Frederic Cuvillier, potrivit AFP. UPDATE Accidentul a fost cauzat probabil de o defectiune produsa la un macaz, conform concluziilor preliminare ale anchetei, anuntate de Societatea de cai ferate din Franta.

Topul celor mai puternice companii auto din Romania

Cele mai puternice zece companii auto din Romania au avut impreuna anul trecut o cifra de afaceri de peste 33 de miliarde de lei. Automobile-Dacia are cea mai mare cifra de afaceri din industrie, 12,7 miliarde lei, si este a doua cea mai mare companie.

Piata lactatelor - dominata de marile companii, cea a mezelurilor- in scadere

Grupul Cris-Tim este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanti producatori de mezeluri din Romania, cu un rulaj de 76 milioane de euro in 2012, in crestere cu 10% fata de 2011.

Top On The Move: schimbari importante in marile companii pana la jumatatea verii

Odata cu venirea sezonului cald, inainte de concedii, multe companii au facut schimbari in management. Wall-Street. ro ti le prezinta pe cele mai importante.

Afacerile principalelor companii media din Romania in 2012. Pierderi pentru majoritatea jucatorilor. Antena 3 - singura televiziune mare care a inregistrat profit

Cele mai multe institutii media din Romania au inregistrat pierderi in 2012, potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor. Foarte putine astfel de companii au inregistrat profit semnificativ, cateva au avut profit net de cateva zeci de mii de euro, in timp ce pierderile pe care le raporteaza majoritatea se ridica la sute de mii, milioane sau zeci de milioane de euro. Printre putinele companii care figureaza cu profit se numara Antena 3, Mediafax Group, Convergent Media GSP), Media Camina Radio Zu).

VIDEO Accidentul feroviar din Franta: Nu a fost vorba de o problema umana - ministru

Catastrofa feroviara care a avut loc la Bretigny-sur-Orge, in apropiere de Paris, in care si-au pierdut viata 6 persoane, nu a avut loc din cauza unei probleme umane, a declarat sambata ministrul Transporturilor, Frederic Cuvillier, potrivit AFP.

Cinci romani au murit intr-un accident rutier din Franta

Cinci barbati de nationalitate romana au murit sambata dimineata intr-un accident rutier in regiunea Gironde din sud-vestul Frantei, in care au fost implicate un autoturism si un camion de mare tonaj, rela.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )