Libnet.ro
UNICEF

20:00

Anchetatorii au inceput urmarirea penala in cazul accidentul aviatic din Braila

România Liberă România Liberă,
Anchetatorii au inceput urmarirea penala in cazul accidentul aviatic din Braila

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati au inceput urmarirea penala pentru vatamare corporala din culpa si nerespectarea indatoririlor personalului aviatic, in legatura cu accidentul aviatic petrecut sambata in localitatea braileana Stancuta. continuă pe România Liberă

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati au inceput ancheta in cazul accidentului aviatic din Braila

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati au inceput urmarirea penala pentru vatamare corporala din culpa si nerespectarea indatoririlor personalului aviatic, in legatura cu accidentul.

A inceput urmarirea penala in cazul accidentului aviatic de la Stancuta

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati au inceput urmarirea penala pentru vatamare corporala din culpa si nerespectarea indatoririlor personalului aviatic, conform art. 196 Cod penal si art. 98 Codul aerian al Romaniei, in legatura cu accidentul aviatic petrecut ieri in localitatea braileana Stancuta, in care au fost implicate doua persoane, una fiind decedata, transmite Agerpres.

Rude ale lui Osama bin Laden au murit in accidentul aviatic din apropierea Londrei

Rude ale lui Osama bin Laden se afla printre cele patru victime ale accidentului aviatic care s-a produs vineri in sudul Marii Britanii, in apropiere de Londra, anunta NBC News. Avionul privat, care venea din.

Ancheta a Parchetului Curtii de Apel Galati, dupa accidentul aviatic din Braila

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati a deschis o ancheta in urma prabusirii avionului utilitar in judetul Braila, cercetari in acest caz fiind desfasurate si de specialistii CIAS, dar si de.

BOR intervine in cazul victimei violului din Vaslui: Este o problema grave a societatii romanesti, care trebuie abordata cu discernamant, nu doar emotional. Trebuie identificate solutii viabile pentru tinerii de azi

Patriarhia Romana nu a ramas indiferenta cu privire la cazul tinerei din Vaslui violata de sapte tineri. Oficialii BOR isi ex isi exprima convingerea ca instantele judecatoresti vor lua hotararile legale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )