Libnet.ro
UNICEF

20:00

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati au inceput ancheta in cazul accidentului aviatic din Braila

B1 B1,
Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati au inceput ancheta in cazul accidentului aviatic din Braila

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati au inceput urmarirea penala pentru vatamare corporala din culpa si nerespectarea indatoririlor personalului aviatic, in legatura cu accidentul. continuă pe B1

Ancheta a Parchetului Curtii de Apel Galati, dupa accidentul aviatic din Braila

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati a deschis o ancheta in urma prabusirii avionului utilitar in judetul Braila, cercetari in acest caz fiind desfasurate si de specialistii CIAS, dar si de.

A inceput urmarirea penala in cazul accidentului aviatic de la Stancuta

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati au inceput urmarirea penala pentru vatamare corporala din culpa si nerespectarea indatoririlor personalului aviatic, conform art. 196 Cod penal si art. 98 Codul aerian al Romaniei, in legatura cu accidentul aviatic petrecut ieri in localitatea braileana Stancuta, in care au fost implicate doua persoane, una fiind decedata, transmite Agerpres.

Anchetatorii au inceput urmarirea penala in cazul accidentul aviatic din Braila

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati au inceput urmarirea penala pentru vatamare corporala din culpa si nerespectarea indatoririlor personalului aviatic, in legatura cu accidentul aviatic petrecut sambata in localitatea braileana Stancuta.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )