Libnet.ro
UNICEF

16:00

Anchetatorii au o noua pista in cazul femeii gasita in raul Arges

Antena3 Antena3,
Anchetatorii au o noua pista in cazul femeii gasita in raul Arges

Anchetatorii incearca sa stabileasca daca o femeie de 36 de ani din localitatea damboviteana Valea Mare, data disparuta de catre familie, este cea al carei cadavru fara cap si fara membre a fost gasit. continuă pe Antena3

Femeia gasita in raul Arges a fost identificata

Femeia gasita in raul Arges a fost identificata. Concubinul a identificat-o dupa semnele particulare de pe corp. Fostul sot al femeii a fost audiat de Politie sambata noapte. Femeia a disparut de.

Politistii au demarat o ampla ancheta in cazul femeii gasite transate in Arges

O ancheta ampla a fost deschisa in cazul cadavrului gasit in raul Arges. Politistii din judetul Dambovita incearca sa dea de urma unei femei de 36 de ani din localitatea Valea Mare, disparuta de doua zile. Din.

O femeie in varsta de 36 de ani, data disparuta, ar putea fi cea al carei cadavru a fost gasit in raul Arges

Anchetatorii incearca sa stabileasca daca o femeie de 36 de ani din localitatea damboviteana Valea Mare, data disparuta de catre familie, este cea al carei cadavru fara cap si fara membre a fost gasit in raul Arges.

Politia: Dupa doua zile de cautari, nu exista niciun indiciu in cazul femeii decapitate

Reprezentantii Politiei Arges spun ca dupa doua zile de cautari, la care participa peste 100 de politisti, jandarmi si pompieri militari, nu exista niciun indiciu in cazul femeii al carei cadavru.

iNFIORATOR: Cadavrul unei femei transate a fost descoperit in raul Arges

Cadavrul unei femei fara cap, maini si picioare a fost gasit de un cioban, sambata, in raul Arges, in localitatea damboviteana Petresti, conform Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei.

Descoperire macabra pe Raul Arges: un cadavru descompus, fara maini, picioare si cap

Politistii damboviteni ancheteaza un posibil caz de omor, dupa ce pe Raul Arges a iesit la suprafata, cadavrul unei persoane. Corpul este descompus si nu are maini, picioare si nici cap. Descoperirea a fost facuta de un cioban care se plimba cu oile pe marginea raului, in dreptul Podului de la Ionesti.

Descoperire macabra in judetul Dambovita: cadavrul unei femei fara cap, maini si picioare, gasit in raul Arges

Politistii damboviteni ancheteaza un posibil caz de omor, dupa ce pe raul Arges a iesit la suprafata, cadavrul unei persoane. Corpul este stare de descompunere si nu are maini, picioare si nici cap. Descoperirea a fost facuta de un cioban care se plimba cu oile pe marginea raului, in dreptul Podului de la Ionesti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )