Libnet.ro
UNICEF

18:30

iNFIORATOR: Cadavrul unei femei transate a fost descoperit in raul Arges

Antena3 Antena3,
iNFIORATOR: Cadavrul unei femei transate a fost descoperit in raul Arges

Cadavrul unei femei fara cap, maini si picioare a fost gasit de un cioban, sambata, in raul Arges, in localitatea damboviteana Petresti, conform Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei. continuă pe Antena3

Descoperire macabra in raul Arges: Cadavrul unei femei fara cap, maini si picioare, gasit de un cioban

Un cioban a facut o descoperire macabra, sambata, in raul Arges, acesta aflandu-se cu turma in zona cand a zarit cadavrul unei femei, fara cap, maini si picioare, potrivit Mediafax. Am fost anuntati.

Descoperire macabra in judetul Dambovita: cadavrul unei femei fara cap, maini si picioare, gasit in raul Arges

Politistii damboviteni ancheteaza un posibil caz de omor, dupa ce pe raul Arges a iesit la suprafata, cadavrul unei persoane. Corpul este stare de descompunere si nu are maini, picioare si nici cap. Descoperirea a fost facuta de un cioban care se plimba cu oile pe marginea raului, in dreptul Podului de la Ionesti.

Un proiectil din WWII a fost descoperit pe acoperisul Primariei din Budapesta

Autoritatile maghiare au evacuat peste 1000 de persoane, joi, dupa ce pe acoperisul Primariei din Budapesta a fost descoperit un proiectil neexplodat din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Dispozitivul.

Un obuz din al II-lea Razboi Mondial a fost descoperit pe acoperisul Primariei din Budapesta

Un obuz ce dateaza din al II-lea Razboi Mondial a fost descoperit, joi, pe acoperisul sediului Primariei din Budapesta. Autoritatile au evacut imediat cladirea dupa descoperirea facuta, iar zona a fost.

Un piton cu o lungime record a fost descoperit, apoi ucis, in Florida, SUA

Florida se mai inscrie o data pe lista de recorduri detinute, de data aceasta cu cel mai mare piton. Acesta are aproape sase metri si dupa ce a fost descoperit de un localnic, n-a mai avut prea multe zile.

Cadavrul unui barbat a fost descoperit plutind pe Bega, in apropiere de Parcul Copiilor

Doua tinere care se plimbau pe malul raului care traverseaza Timisoara au observat trupul neinsufletit in apropiere de podul pietonal de langa Parcul Copiilor si au sunat imediat la 112.

Povestea incredibila a unei femei din Spania. Viata ei ar putea fi transformata intr-un scenariu de film

O femeie in varsta din Spania va deveni peste noapte milionara, dupa ce testele ADN au confirmat ca este fiica naturala a unui bogat proprietar de pamant. Femeia s-a nascut in anii `40, in urma unei relatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )