Libnet.ro
UNICEF

00:07

Anchetatorii OMS viziteaza primul spital din Wuhan care a primit pacienti bolnavi de covid

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Anchetatorii OMS viziteaza primul spital din Wuhan care a primit pacienti bolnavi de covid

Expertii OMS au vizitat sambata, la Wuhan, in centrul Chinei, primul spital care a internat bolnavi de covid-19, in cea de a doua zi a anchetei lor pe teren cu privire la originea pandemiei, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Echipa OMS a vizitat primul spital cu pacientie COVID-19 din Wuhan

Expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) isi continuau sambata la Wuhan centrul Chinei) ancheta pe teren asupra originii coronavirusului, care urmeaza sa ii conduca la situri sensibile.

Vizita echipei OMS la primul spital cu pacienti Covid-19 din Wuhan

Expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) isi continuau sambata la Wuhan centrul Chinei) ancheta pe teren asupra originii coronavirusului, care urmeaza sa ii conduca la situri sensibile, noteaza AFP, citata de Agerpres.

Expertii OMS au inceput ancheta in Wuhan: Au vizitat primul spital care a primit bolnavi de COVID-19 la inceputul pandemiei

Iesiti joi din cele 14 zile de carantina, membrii echipei de experti din partea OMS au mers in cursul diminetii de vineri, sub o escorta serioasa, la spitalul Jinyintan din Wuhan, primul care a primit bolnavi de coronavirus la inceputul pandemiei.

Expertii OMS din Wuhan au iesit din carantina

Expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) au parasit, joi, hotelul din Wuhan unde au fost in carantina doua saptamani, inainte de a-si incepe ancheta in China despre originea noului coronavirus.

Artista din Romania care putea sa fie milionara. Sansa vietii: Am fost o revolutionara (exclusiv)

Cine nu o cunoaste pe inconfundabila artista Dida Dragan. Aceasta a vorbit in exclusivitate pentru Impact. ro despre intretinerea permanente a vocii, vrea sa revina cat mai curand pe scena, dar a vorbit si despre ce patimit in vremea comunismului: Eram difuzata rar la televizor, am fost mereu o revolutionara, si atunci, si acum. Artista din .

VIDEO Incendiu la un spital din Chile: 350 de pacienti au fost evacuati in siguranta

Un incendiu de mare amploare in capitala chiliana Santiago a necesitat sambata interventia a peste 100 de pompieri si evacuarea tuturor celor 350 de pacienti dintr-un spital, dintre care unii erau infectati cu coronavirus, informeaza dpa, potrivit Agerpres.

Tesla Motors a avut primul an profitabil din istoria sa de 18 ani

2020 a fost primul an complet pe care Tesla Motors il incheie pe profit, anul fiind de referinta si fiindca au fost produse aproape 500. 000 de masini. Drumul catre rentabilitate a fost lung, iar Tesla si-a propus sa produca in acest an 750 - 800. 000 de masini, pe o piata unde are tot mai multa concurenta. in Europa este tot mai puternica presiunea pusa de masinile electrice de la Volkswagen, Renault, Hyundai si Mercedes care au baterii tot mai bune.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )