Libnet.ro
UNICEF

01:05

Echipa OMS a vizitat primul spital cu pacientie COVID-19 din Wuhan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Echipa OMS a vizitat primul spital cu pacientie COVID-19 din Wuhan

Expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) isi continuau sambata la Wuhan centrul Chinei) ancheta pe teren asupra originii coronavirusului, care urmeaza sa ii conduca la situri sensibile. continuă pe Ziarul Bursa

Anchetatorii OMS viziteaza primul spital din Wuhan care a primit pacienti bolnavi de covid

Expertii OMS au vizitat sambata, la Wuhan, in centrul Chinei, primul spital care a internat bolnavi de covid-19, in cea de a doua zi a anchetei lor pe teren cu privire la originea pandemiei, relateaza AFP.

Expertii OMS au inceput ancheta in Wuhan: Au vizitat primul spital care a primit bolnavi de COVID-19 la inceputul pandemiei

Iesiti joi din cele 14 zile de carantina, membrii echipei de experti din partea OMS au mers in cursul diminetii de vineri, sub o escorta serioasa, la spitalul Jinyintan din Wuhan, primul care a primit bolnavi de coronavirus la inceputul pandemiei.

Vizita echipei OMS la primul spital cu pacienti Covid-19 din Wuhan

Expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) isi continuau sambata la Wuhan centrul Chinei) ancheta pe teren asupra originii coronavirusului, care urmeaza sa ii conduca la situri sensibile, noteaza AFP, citata de Agerpres.

Wuhan: Echipa OMS a iesit din carantina si incepe ancheta de teren privind originile pandemiei

Echipa Organizatiei Mondiale a Sanatatii care investigheaza originile pandemiei de Covid-19 a parasit joi hotelul in care era carantinata pentru a incepe munca de teren, transmite Reuters.

Echipa OMS care investigheaza originile coronavirusului in China a incheiat cele doua saptamani de carantina si poate incepe munca de teren la Wuhan

Echipa condusa de Organizatia Mondiala a Sanatatii care investigheaza originile pandemiei de COVID-19 parasestejoi hotelul in care si-a petrecut perioada de carantina, pentru a incepe munca de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )