Libnet.ro
UNICEF

12:00

Andone, cel mai rapid gol din Primera Division. Mesajul romanului, dupa ultima reusita

România Liberă România Liberă,
Andone, cel mai rapid gol din Primera Division. Mesajul romanului, dupa ultima reusita

Florin Andone, atacantul echipei Cordoba, a marcat, in acest week-end, cel de-al treilea gol al sau in Spania. Romanul a declarat, dupa ce echipa sa a remizat cu Eibar, scor 1-1, in etapa a XIX-a, ca este dezamagit ca golul sau nu a adus victoria pentru echipa sa. continuă pe România Liberă

Atacantul Florin Andone a marcat cel mai rapid gol din campionatul Spaniei in acest sezon (VIDEO)

Atacantul Florin Andone a marcat pentru Cordoba in secunda 10 a meciului cu Eibar, din etapa a XIX-a a campionatului Spaniei, acesta fiind cel mai rapid gol din actuala editie din Primera Division, anunta cotidianul.

VIDEO Florin Andone (Cordoba) a inscris cel mai rapid gol din actualul sezon din Primera Division

Atacantul Florin Andone a marcat pentru Cordoba in secunda 10 a meciului cu Eibar, contand pentru etapa a XIX-a a campionatului Spaniei, acesta fiind cel mai rapid gol de pana acum) din actuala editie din Primera Division.

Florin Andone marcheaza cel mai rapid gol al sezonului in Primera Division (video)

Florin Andone a marcat, vineri seara, cel mai rapid gol al sezonului in Primera Division si al cincilea din istoria acestui campionat in partida dintre echipa sa, Cordoba, si cei de la Eibar. Golul sau a fost foarte important, pentru ca meciul s-a terminat 1-1. In acelasi meci, fostul stelist Piovaccari a primit cartonas rosu. Iata imaginile.

Florin Andone marcheaza cel mai rapid gol al sezonului in Primera Division

Florin Andone a marcat, vineri seara, cel mai rapid gol al sezonului in Primera Division in partida dintre echipa sa, Cordoba, si cei de la Elche.

Gol dupa 14 secunde in Cupa Asiei. Este cel mai rapid gol din istoria competitiei (VIDEO)

Emiratele Arabe Unite au invins Bahrainul, joi, la Cupa Asiei, cu 2-1, iar prima reusita a venit la scurt timp dupa startul partidei.

Gol dupa 14 secunde in Cupa Asiei. Este cel mai rapid gol din istoria competitiei

Emiratele Arabe Unite au invins Bahrainul, joi, la Cupa Asiei, cu 2-1, iar prima reusita a venit la scurt timp dupa startul partidei.

Cel mai usor ultrabook din lume, lansat de LG

Pentru ca produsele acompaniate de superlative absolute se vand mai bine, LG a anuntat cel mai usor ultrabook din toate timpurile. Desi cei de la LG s-ar putea sa nu fie primii care va vin in minte atunci cand vorbiti de sisteme portabile cu specificatii impresionante, cea mai recenta lansare a lor ar putea reprezenta [].

ELVETIA: Bursa, cel mai mare declin din ultimul sfert de veac

Bursa din Elvetia a ]nregistrat, joi, cel mai mare declin din ultimii 25 de ani, de 8,7%, in timp ce indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 2,58%, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a renuntat la plafonul minim de schimb valutar al francului fata de euro. Pe parcursul sedintei, bursa elvetiana s-a prabusit cu pana la 14%, .

Z13, cel mai puternic computer din lume! Afla cine l-a construit si cat costa

IBM Z13, potrivit companiei americane, este cel mai puternic computer din lume, cel mai performant server mainframe. Un mostru tehnologic ce acest apelativ are si un pret pe masura - costa 1 miliard de dolari. Ceea ce este fabulos la acest dispozitiv este dimensiunea. Daca pana acum, un astfel de monstru digital ocupa spatiul unei garsoniere, inginerii de la IBM au reusit sa reduca dimensiunile incat sa para unui frigider cu usi duble.

VIDEO Romanul Andone, revelatie in prima liga din Spania: Gol in secunda 9, in meciul cu Eibar!

Romanul Florin Andone a marcat cel mai rapid gol al sezonului, in prima liga din Spania, dar si in primele cinci campionate, ca valoare, ale Europei. Atacantul care a debutat recent pentru Cordoba e intr-o forma deosebita, iar vineri a deschis scorul in secunda 9 a partidei cu Eibar, grupare la care evolueaza ex-stelistul Piovacarri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )