Libnet.ro
UNICEF

09:30

Andreea Mitu, invinsa de Garbine Muguruza in primul tur la Rio. Surorile Williams au fost eliminate la dublu

Adevărul Adevărul,
Andreea Mitu, invinsa de Garbine Muguruza in primul tur la Rio. Surorile Williams au fost eliminate la dublu

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu, locul 195 WTA, a fost eliminata in turul intai la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, fiind invinsa de spaniola Garbine Muguruza, locul 4 mondial. continuă pe Adevărul

JO de la Rio. Irina Begu si Andreea Mitu, eliminate inca din primul tur in competitia de simplu

Evolutiile modeste ale sportivilor romani au continuat si in a doua zi la JO de la Rio de Janeiro. Tenisul nu a facut rabat si din pacate cele doua reprezentante in proba de simplu, Irina Begu si Andreea Mitu, s-au recunoscut invinse inca din prima faza.

OLIMPIADA. Novak Djokovic, eliminat in primul tur la RIO 2016

Tenismanul sarb Novak Djokovic, numarul unu mondial, a fost eliminat surprinzator in primul tur al probei de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, fiind invinsa.

OLIMPIADA. Venus Williams, eliminata in primul tur la RIO 2016

Multipla campioana olimpica americana Venus Williams a fost eliminata in primul tur al probei de simplu feminin din cadrul turneului de tenis al JO de vara de la Rio de Janeiro, fiind invins?.

Jocurile Olimpice 2016. Tenis: Andreea Mitu, eliminata in primul tur al probei de simplu

Andreea Mitu a fost invinsa de spaniola Garbine Muguruza cu 6-2, 6-2, duminica, in primul tur al probei de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Mitu, care a inlocuit-o.

OLIMPIADA. Andreea Mitu va juca si la simplu la RIO 2016

Jucatoarea romana de tenis Andreea Mitu a inlocuit-o pe sarboaica Jelena Jankovic in proba de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, a anuntat Federatia.

OLIMPIADA. Irina Begu, eliminata in primul tur la RIO 2016

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa surprinzator de japoneza Nao Hibino, cu 6-4, 3-6, 6-3, duminica, in runda inaugurala a probei de simplu la Jocurile Olimpice de la.

Adversara dificila pentru Ungureanu. Judoka se va duela cu detinatoarea titlului european in primul tur la Rio

Cei patru judoka romani prezenti la Rio Monica Ungureanu 48 kg), Andreea Chitu 52 kg), Corina Caprioriu 57 kg) si Daniel Natea plus 100 kg) - si-au aflat primii adversari.

Irina Begu, favorita in primul tur la Rio

Recent campioana la Florianiopolis, unde a invins-o in finala pe Timea Babos din Ungaria pentru al treilea sau titlu din cariera, Irina Begu isi incepe duminica parcursul in turneul olimpic de la Rio.

Tecau si Mergea trec de primul tur la Rio

Perechea formata din Horia Tecau si Florin Mergea s-a calificat in turul secund al probei de dublu la turneul olimpic de la Rio.

Jocurile Olimpice 2016. Tenis: Andreea Mitu si Raluca Olaru s-au calificat in turul doi al probei de dublu

Perechea romana compusa din Andreea Mitu si Raluca Olaru s-a calificat in turul al doilea al probei de dublu feminin din cadrul turneului de tenis al Jocurilor Olimpice de vara editia 2016, reusind sa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )